Lifestyle

Vaak heb ik het idee dat iedereen anders denkt over wat 'lifestyle' nou precies inhoudt. Voor mij is het gewoon alles wat met mij met mijn leven bezig houdt. Organiseren of minimaliseren. Eigenlijk alles waar ik over blogt valt onder deze categorie alleen voor sommige onderwerpen heb ik een eigen categorie gemaakt omdat ik daar vaker over blog.

Action interieur

Bij de Action hebben ze vaak hele leuke dingen. Hier wat spulletjes die ik Action gekocht heb om mijn huis op te vrolijke. 

De 10 spaartips

Het komende jaar wil ik wat meer op mijn kosten letten. Zo wil ik natuurlijk ook besparen. Hier een lijstje met wat tips!

Rust in huis

Één ding wat heel belangrijk is in je eigen huis is rust. Daarom ben ik sinds vorige maand bezig om mijn woonkamer wat rustiger te maken.

Keuken opruimen

Voor mij is het beginnen altijd het moeilijks! Soms begin ik wel maar maak het niet af. Vandaag wist ik waar ik mee wilde beginnen: de keuken!

Kattentrimmers.nl

Met de vraag "Wie brengt zijn kat wel eens bij de trimmer?" kijken ze nog wel eens een beetje raar. Wat? Hoezo? Een kat doet het zelf toch gewoon?

Voorjaarsschoonmaak

Het is weer bijna lente! Veel mensen gaan deze maand vaak beginnen met de voorjaarschoonmaak. Ik ben er ook zo eentje en ben vanaf 1 maart begonnen met het opru

Nieuwe radiators

Voor sommige klussen moet je gewoon iemand aannemen. De aannemer kwam met het idee om nieuwe radiators te nemen en dat heb ik dus ook gedaan.