Over japati

Auteur

Mijn naam is Susan Hoogkamp en blog eigenlijk als sinds 2001 maar sinds 2016 op deze website over mijn mannetjes en kattengedrag maar sinds november 2018 heb ik besloten om wat meer over mijzelf te schrijven. Als eerste wilde ik dit gaan doen op een andere website maar dit vond ik uiteindelijk niet zo handig.  

Gezien ik wil veranderen dacht ik dat het wel een leuk idee was om dit met jullie te delen. Mijn berichten gaan namelijk over wat ik leuk vind. Natuurlijk gaan ze over mijn mannetjes (en onze konijnen) maar vanaf heden ook over andere dingen in mijn leven zoals lifestyle, mijn onderneming en nog veel meer. Mijn reis probeer ik zo veel mogelijk met jullie te delen en hopelijk ga ik er echt wat van maken. 

 

 

Website

japati.nl is geregistreerd op 14-02-2014 en opgezet als weblog op 21-06-2016. De website is bedoeld als persoonlijke uitlaatklep voor de auteur. Op deze weblog kunt u verschillende artikelen vinden over de drie mannetjes in mijn leven maar ook leuke andere onderwerpen waar ik op dat moment over wil praten.

De foto's die op mijn website gebruikt worden zijn of door mijzelf gemaakt of van Pixabay afgehaald. Ik zal proberen zo veel mogelijk aan te geven waar de foto's vandaan komen. 

Mijn mannetjes en onze diva

Jamie

Jamie is geboren op 21/06/2010 en is een zwart/witte huis-, keuken-, tuin kat. Jamie is de twee(vier)ling van Paddy. Helaas is Jamie 06-05-2018 overleden.

Paddy

Paddy is geboren op 21/06/2010 en is een zwart met witte vlek huis-, keuken-, tuin kat. Paddy is de twee(vier)ling van Jamie.

Tiny

Tiny is het jongste mannetje van het stel. Hij is geboren op 01/08/2011 en is een kruising Maine Coon en nog een ras. Geen idee welke.

Sherry

Sherry is sinds kort ook bij ons komen wonen en daarmee de jongste. Ze is geboren op 15/04/2016 en een kruising Ragdoll. 

Mijn onderneming

Kattenoppas

Webshop

(Hobby) webshop