Action interieur

Sinds Action in Dordrecht is ben ik ontzettend fan van deze winkel. Natuurlijk heb je daar soms een miskoop maar gelukkig is dat niet zo bij alle spullen. Zo ben ik fan van hun decoratie assortiment. Sinds ik bezig ben met wat meer rust in huis dacht ik dat het een goed idee was om wat plantjes te kopen. Nu had ik eerst bij Ikea gekeken maar ik vond niet echt wat ik zocht daar.

Paar weken geleden liep ik in de Action een beetje rond te snuffelen en toen vond ik het opeens! De plantjes die ik zoek!! Deze paste precies goed op mijn (nieuwe) bureau! EN! Ze zijn niet al te duur. Altijd een plus natuurlijk.

Omdat ik katten heb kan ik helaas niet echte planten kwijt en ten tweede zullen die binnen een week dood zijn gezien ik ze toch geen water geef. Dus dan maar nepplanten. Bij de Action hebben ze dit keer echt hele leuke (kleine) planten.

Bureau

Vetplant in vaasje 0,99
Kruidenplant inc witte pot 1,49
Kruidenplant inc zwarte pot 1,49

Koffietafel

Plant 1,49
Plant 1,49
Plant 2,49

Extra

Kunstplant in pot 4,99
Kunstplant in pot 4,99

 

Die twee extra planten vond ik ontzettend leuk. Wist alleen niet waar ik ze moest plaatsen tot dat ik thuiskwam. Ik heb de perfecte plek voor ze gevonden. Alleen moet ik dat kastje nog verven... En dat allemaal voor nog geen 20 euro.

Laat een reactie achter