Rust in huis

Sinds ik aangegeven heb dat ik wil veranderen ben ik bezig geweest met wat ik in huis anders zou willen hebben. Er sprongen wat dingen door mijn hoofd maar bij de meeste had ik zo iets van dat komt nog wel. Één ding wat er uit sprong was dat ik de woonkamer wat rustiger wil maken. Eerlijk gezegd ben ik daar al een tijdje mee bezig maar nu wilde ik het toch even goed gaan aanpakken.

Zo heb ik al wat Kallax kasten weggedaan die ik gebruik als trappetje voor de mannen. Ik vond al die vakken namelijk erg druk en ben overgegaan op Malm lade kasten. Heb wel wat Kallax kasten laten staan maar het is daar nu een stuk rustiger, al vind ik het zelf.

Aan de achterkant van mijn woonkamer heb ik 2 hele grote 5x5 vakkenkast staan, ook Kallax serie, en daarvoor staan mijn eettafel en mijn bureau. Ik vond het druk. Maar die hogen plekken heb ik juist voor mijn mannetjes gemaakt. Maar ja, ze hebben zat hoge plekken en daar liggen ze eigenlijk helemaal niet vaak. Ik besloot om de die kasten maar weg te doen, een nieuw bureau te nemen en een nieuwe tafel. Mijn tafel was toch al stuk, de mannetjes gedaan, dus komt goed uit.

Ik heb de Kallax kasten op Marktplaats gezet en toch nog wat voor gekregen. Alle deurtjes heb ik apart er op gezet en die ook mogen verkopen en de zwarte maanden ook gelijk verkocht. Zo, extra zakcentjes! Dit geld gaat weer naar mijn nieuw bureau, tafel en eventuele andere spulletjes die ik nodig heb voor de herinrichting.

Die heb ik verdient:

Product   Prijs
6 Drona Manden: 7,50
1 5x5 Kallax vakkenkast 55,00
8 Inzet deurtjes 35,00
Eettafel** 0,00
1 5x5 Kallax vakkenkast (2) 55,00
     
     
     
Totaal 152,50

**Omdat deze beschadigt is mocht hij gratis opgehaald worden.

Die heeft het mij gekost:

Product   Prijs
Linnmon tafelblad + Aldis potten * 0,00
Linnmon eettafel * 0,00
Alex opzetstuk 40,00
Alex lade kastje 60,00
Vetplantje 0,99
Kruidenplant in witte pot 1,49
Kruidenplant in zwarte pot 1,49
     
Totaal 100,00

*Deze heb ik voor mijn verjaardag gekregen.

De nieuwe spullen hebben mij dus eigenlijk geen geld gekost want alles heb ik er uit kunnen halen met het verkopen van mijn oude spullen. Het is een kleine verandering maar ik ben zo blij met de rust. Nu moet ik alleen nog een keer de muur opnieuw verven en nieuw laminaat er in en dan ben ik helemaal tevreden maar eerst weer even wat geld verdienen en is mijn bovenverdieping aan de beurt.

Voor mijn bureau heb ik 3 nieuwe plantjes gekocht omdat ik iets meer groen in huis wil. Ik zal binnenkort een post maken met wat spulletjes die ik bij Action gekocht heb. Verder zoek ik nog wat extra plantjes voor op mijn tafel en misschien ook me vensterbank achter in de woonkamer.

Laat een reactie achter