Over (de nieuwe) japati

Ik kijk om mij heen en denk: ik wil veranderen! Momenteel ben ik niet blij met mijn leven. Ik ben niet blij met alle chaos om mij heen en alle negativiteit. Er zijn dingen waar ik totaal geen controle over heb maar aan de dingen waar ik wel wat aan kan doen ga ik vanaf nu ook zeker doen!

Om de één of andere reden heb ik altijd wel de intentie om te veranderen maar na een dag stop ik dan al weer en val in mijn oude patroon terug. Ik krijg mijzelf er maar niet aan om verder te gaan. Terwijl ik dit aan het typen ben denk ik weer ik wil veranderen en dit blijft in mijn hoofd rond vliegen. Misschien met de hulp van deze weblog ga ik eindelijke veranderen.

De dingen die mij momenteel aantrekken zijn woorden zoals 'minimalism', 'organised' en 'clutter free'. Ik vind dit een mooi begin om mee te beginnen. Hoe? Wat? En wanneer? Weet ik op dit moment nog niet. Het enige wat ik wel weet is dat het moment om te veranderen VANDAAG begint. De eerste stap is gezet en ik ga er ervoor.

Waarom toch japati?

japati is sinds 2016 mijn blog. Voornamelijk ging het over mijn mannetjes (en onze diva) maar ik zou toch wat meer over allerlei andere dingen willen schrijven. Zo ook dat ik probeer te veranderen. In eerste instantie wilde ik kijken op een nieuwe blog maar in dat geval had ik 2 blogs bij moeten houden en dat zie ik niet zo zitten.

Ook wilde ik japati meer inhoud geven en niet meer berichtjes van 2 regels. Dit is zonde en kan ik net zo goed Facebook of Twitter gebruiken. Ook wilde ik japati niet weg doen omdat die naam veel voor mij betekend. Daarom ga ik maar gewoon het op japati proberen.

Mijn doelen

Het probleem wat ik heb is altijd te veel te snel wil waardoor ik NERGENS aan toe kom. Daarom denk ik ook dat het beter is om elke maand even te revalideren wat ik gedaan heb en of ik mijn doelen bij moet gaan stellen. Ik heb in ieder geval als eerste deze 4 doelen opgesteld:

  1. Gezondheid
  2. Meer focussen op eigen bedrijf
  3. Spendeer meer tijd met de mannen
  4. Schoon (en rommel vrij) huis

Conclusie

Één ding wat je zeker moet weten is dat ik geen beloftes gaat maken in hoe vaak ik een bericht ga schrijven. Ik schrijf zo vaak en zo weinig als ik wil. Het moet wel leuk blijven en niet een 'moet' worden. Daar hou ik niet van. Dus ga ik dat ook niet doen. Ik schrijf wanneer ik wil en waarover ik wil.

Wens me succes met veranderen en tot de volgende keer!

Comments

  • Alvina 5 years ago

    Succes!

    • Susan 5 years ago

      Dank je wel!

Laat een reactie achter