Seminar Vicky Halls

Je bent nooit te jong om te leren. Natuurlijk weten we dat allemaal. Dat is dus ook 1 van de reden waarom ik een opleiding ben begonnen maar toch vond ik het niet genoeg. Toen ik hoorde dat Vicky Halls, de auteur van onze boeken, naar Nederland kwam om een seminar te geven was ik natuurljk geinteresseerd. Maar wist nog niet of ik wel zou gaan. Uiteindelijk toch besloten om te gaan en daar zeker geen spijt van gehad!

CAT FRIENDLY HOMING

Vicky gaf in de ochtend een seminar over Internation Cat Care en CAT FRIENDLY HOMING. Dit ging voornamelijk voor een nieuwe methode voor opvang katten maar toch nog het 1 en andere er uit kunnen halen voor opvang kat Amber en mijn eigen mannetjes.  

Zo had ze het over de stoplichtmethode om te kijken naar de welzijn van de kat en hoe iedereen (van het asiel) deze eigenlijk kan gebruiken. 

In de middag had ze het over wat casus van haar en wat een Cat Behaviorist (Kattengedragstherapeut) nu uiteindelijk is. 

Tussendoor nog een handtekening gevraagd voor haar boek en natuurlijk even op de foto.

Laat een reactie achter