Kattentrimmers.nl

Wie gaat er wel eens naar de kapper? Ik denk dat bijna iedereen bij die vraag z'n hand wel zou opsteken. En bij de vraag: wie brengt zijn hond wel eens naar de trimster? Zou er ook wel een groot aantal zijn hand in de lucht doen. Maar bij de vraag "Wie brengt zijn kat wel eens bij de trimmer?" kijken ze nog wel eens een beetje raar. Wat? Hoezo? Een kat doet het zelf toch gewoon?

Klopt een kat houdt zijn vacht (vaak) goed bij. Maar de meeste katten kunnen wel wat hulp gebruiken. Vooral de oudere en/of zieke katten. Eigenlijk moet elke kat wel een keer naar de trimmer. De (half)langharige katten minimaal twee keer per jaar en de kortharige katten mogen wel minimaal 1 keer per jaar. Of je moet het zelf goed bijhouden dan hoeft dit natuurlijk niet.

Waar vind ik een trimmer?

Ja, deze vraag had ik dus ook toen mijn jongste mannetje, Tiny, helemaal in de klit zat (hij had er 2). Na een beetje goed zoeken kwam ik bij een goede trimster aan en breng hem daar 2 keer per jaar omdat ik niet doe scheren. Tiny wordt dan lekker ontwolt, buikje geschoren en gewassen. Zo kan hij er wel een tijdje door en zijn vacht groeit binnen twee maanden weer lekker terug. 

Omdat ik het lastig vond om een trimmer in de buurt te zoeken heb ik de website: kattentrimmers.nl opgezet. Op deze site wordt het makkelijker om een trimmer in de buurt te zoeken. Natuurlijk is het nog niet zo dat alle trimmers van Nederland er op staat maar dat is wel mijn doel! Ik wil de site verder uitbreiden met interesante artikels over trimmen en hoe de eigenaar zelf de vacht netjes bij houdt. Zo steken we er allemaal wat van op. 

Als je op zoek ben naar een kattentrimmer in de buurt, neem dan snel een kijkje op mijn website!

kattentrimmers.nl

 

Laat een reactie achter