5 Dingen die ik elke dag tegen mijn mannetjes zeg

Zoals jullie weten leeft ik samen met 3 mannetjes en onze diva. Omdat ik voornamelijk alleen hun om me heen heb vertel ik alles tegen ze. Lekker gezellig natuurlijk, vooral omdat Jamie terug mauwt. We snappen allebei niet wat de ander zegt maar dat maakt die uit. We houden zo een heel gesprek. 

Ik dacht dat het misschien wel erg leuk is om even in kaart te brengen welke dingen ik elke dag tegen mijn mannetjes en onze diva zeg. 

  • Laten we dan maar 's ochtends beginnen. Zodra ik mijn slaapkamer uit loopt, lopen er al vaak 2-3 mannetjes rond bij de deur. Ik zeg dan altijd "Goedemorgen, mannetjes". Soms wil er nog wel eens een "Hebben jullie lekker geslapen," er achter plakken maar elke dag groet ik ze wel. 
     
  • Zodra ik weg ga, en dit ligt een beetje aan waar ik naar toe ga, maar ik zeg wel altijd "Dag mannetjes, tot ..." dan is het of "tot straks" of "tot vanmiddag". Ik zeg vaak ook waar ik naar toe ga. Ik wil ze gewoon altijd laten weten dat ik ze even alleen gaat laten. 
     
  • Als ik dan weer thuis kom, dan zeg ik altijd. "Hallo (mijn) mannetjes,". Het ligt een beetje aan wat ik gedaan heb maar vaak zeg ik "ik ben weer thuis.". Tja, net alsof ze dat nog niet wisten. 
     
  • Ik geef ze 3 keer per dag eten. En voordat ik opsta om de brokken te pakken vraag ik altijd "wie wilt er brokken?" Tiny is altijd zo lief om dat antwoord te geven met z'n mauw dus hij wilt zeker brokken. 
     
  • Als laatste is voordat ik naar bed ga zeg ik altijd "Weltrusten mannetjes," en ga dan mijn slaapkamer in en zie ik ze vaak niet meer tot de volgende ochtend.

Ik praat gerust de hele dag tegen ze maar dit zijn wel de 5 dingen die ik elke dag tegen ze zeg. Wat zeg jij tegen je huistiger?

 

Laat een reactie achter