Zoek je een kattenoppas?

Van het weekend was het erg lekker weer. De truien gingen weer uit en de shirtjes aan. Vaak houdt dit ook in dat mensen weer lekker op vakantie gaan. Even uit het drukken leven glippen. Maar hoe zit het nu met de kat? Die kan vaak niet mee op vakantie. Dus wat gebeurd er dan? Ze moeten naar een pension of familieleden moeten komen oppassen. Nu is er ook een extra optie: de kattenoppas aan huis!

Zoals jullie misschien weten ben ik dit jaar begonnen met een de Katten Welzijn Opleiding. Dit houdt in dat ik eind van het jaar (hopelijk) mijn diploma heb als kattenoppas. In de toekomst wil ik ook graag een bedrijfje beginnen hiermee en heb ik dus: japatish gestart. japatish is een kattenoppas aan huis. Ik kom dan elke dag (minimaal) 1 keer langs om de kat te verzorgen. Dit houdt in: vers water, brokken, kattenbak uitscheppen en kroelen en/of spelen met de kat.

In dit geval hoeft de kat niet naar een pension, waar hij vaak veel stress van krijgt, of hoef er niet een familielid opgeschrokkelt te worden. De kat is in goede handen bij mij. Natuurlijk maken we eerst kennis en als er een goed gevoel is kom ik op de afgesproken dagen langs.

Bekijk mijn website voor meer informatie.

Laat een reactie achter