Twee nieuwe huisgenoten

Normaal gesproken doe ik op dinsdagavond bloggen maar voor deze post wilde ik even wachten. Sinds 31 maart hebben wij twee nieuwe huisgenoten! Nou jah, eigenlijk tuingenoten. Het is de bedoeling dat ik deze zomer mijn tuin laat afsluiten. Dan krijgen de mannetjes een mooie ren van mij en kunnen ze lekker naar buiten. 

Omdat ik nu een (kleine) tuin heb wilde ik ook graag weer proberen om konijnen te houden. Dus zat ik al een paar dagen lekker te kijken op het internet wat er allemaal beschikbaar is. Het asiel had niet heel veel en ik wilde niet langharige konijnen. Heel toevallig kom ik op een advertentie in mijn woonplaats die hun hok wegdoen en gelijk de konijnen ook. 

Natuurlijk heb ik gelijk gereageerd! Eigenlijk alleen maar om te kijken wat de maten zijn en wat ze voor de konijnen wilde hebben. Het waren twee hele mooie witte konijnen en was gelijk helemaal verkocht. Helaas hoorde ik niet zo veel meer dus dacht dat het niet door ging totdat ik opeens een berichtje kreeg en mocht ik de konijnen ophalen. Alles kreeg ik helemaal gratis! 

Ontmoet Snowy en Whitey

Helaas ben ik niet zo blij met het hok dus heb ik een nieuwe gekocht. Deze is dinsdag pas binnen gekomen, dit is dus de reden waarom ik wilde wachten. Want hij moest natuurlijk eerst in elkaar. Nu heb ik gisteren lekker in de zon gezeten en samen met mijn moeder het hok in elkaar gezet en ik heb hem op mijn gemak geschilderd.

De dames hebben nu dus lekker een mooi hok die ik eventueel nog kan uitbreiden!

Laat een reactie achter