Dieren

Al mijn hele leven ben ik een echte dierenmens! Ik hou ontzettend veel van dieren. Zelf heb ik namelijk 3 katten en 2 konijnen en praat graag over ze!

Nieuwe slaapplekken

Gezien ik naar Ikea moest om een nieuw bed te kopen, nou ja moest - wilde, heb ik 4 nieuwe slaapplekken voor de mannetjes gekocht.

Sherry kroelt!

Sinds het overlijden van Jamie is Sherry heel aanhankelijk geworden. Natuurlijk vind ik dit totaal niet erg maar het is me wel opgevallen.

Jamie is weer thuis

Normaal gesproken doe ik alleen op dinsdag bloggen maar gezien alle berichten op facebook dacht ik laat ik er maar even een berichtje over schrijven.

Hoe kan dit gebeuren

Normaal gesproken zou ik vandaag iets melden over het Animal Event waar ik afgelopen vrijdag naar toe ben gegaan maar ik vond dit berichtje iets belangrijker.

Mag Tiny menseneten?

Tiny van mij zit altijd te bedelen. Natuurlijk heb ik hier zelf aan meegeholpen. Nu vind ik het niet erg dat hij naast me zit me eten van me bord af te kijken.

Eerste 'kerst' krabpaal

Voor Kerst had ik nog twee krabpalen te goed van mijn ouders. Maar omdat december een drukke maand is moesten wij even wachten. Van de week heb ik eindelijk