Verwachtingen van 2020

Als eerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen!

Ik heb het idee dat voornemens niet werken bij mij maar verwachtingen wel. Dus ook dit jaar maar ik een lijst met verwachtingen. Dit zijn mijn verwachtingen van het jaar 2020.

Gezonder

Dit staat elk jaar op mijn lijst, dus dit jaar ook. Ik wil gezonder worden. Gelukkig zijn we afgelopen jaar begonnen met levensloop zodat ik wat meer overzicht ga krijgen. Dit jaar wil ik dan ook aan mijn gezondheid werken. Minder ongezonde dingen eten en meer sporten. Levensloop is mij aan het helpen om meer energie te hebben dus denk dat ik dit jaar wel een goede start kan maken. 

Meer schrijven

Vorig jaar hield ik mij aardig aan 1 ker peer week een berichtje schrijven. Tot september, toen werd het wat lastiger. Dit komt ook door de drukte van de vakantieperiode. Ik was hier niet op voorbereid. Dit jaar wel! Dus vanaf 1 januari ga ik het weer oppakken en hopelijk wat meer structuur erin zetten zodat ik elke week een berichtje kan plaatsen. Ook wil ik weer elke dag een berichtje in mijn journal zetten. Dit doe ik via de app Day One. 

Ondernemen

Mijn bedrijf is aardig gegroeid in het jaar 2019 en daar ben ik ontzetten blij om! Dit jaar wil ik weer werken aan betere structuur in het bedrijf. Het zakcentje wat ik vorig jaar wilde verdienen heb ik zeker binnen en dit jaar ga ik kijken of ik hiermee mijn bedrijf uit kan breiden. Ik wil hier nog niet te diep op in gaan want wil niet alles verklappen maar we gaan het zien komend jaar.

Websites

Voor mijn onderneming heb ik wat verschillende websites opgericht. Ik hoop hiermee wat geld te verdienen. Again, ik hoef niet de hoofdprijs te ontvangen maar als ik mijn hosting eruit kan halen zou het perfect zijn. Dit is vorig jaar niet gelukt dus hoop dit jaar het op te pakken. 

Minimaliseren

Vorig jaar aardig aan het minimaliseren geweest. Dit ga ik dit jaar voorzetten. Ik wil ten minste mijn zolder 'leeg' en mijn extra kamer. Natuurlijk wil ik niet mijn webshops weggeven dus daar moet ik nog wat voor verzinnen maar komt goed. 

Laat een reactie achter