Het jaar 2020

Ja, wat kan ik over het jaar 2020 zeggen behalve dat het een verschrikkelijk jaar is geweest. Door de Corona heb ik heel weinig mogen oppassen en dat heb ik de laatste tijd erg gemist. Ook zijn mijn mannetjes erg ziek geworden. 

Januari 2020

Januari is rustig begonnen. Deze maand heb ik mogen oppassen en is het konijnenhok aangepast. Eigenlijk niets bijzonders gebeurd deze maand...

Februari 2020

Februari was een drukke maand kwa oppassen. Soms wel 3 oppassen op 1 dag en heel wat nieuwe kennismakingsgesprekken. Top!

Maart 2020

In maart ws het ook nog druk kwa oppassen mar werd wel langzamer rustig. Ook heb ik voor mijn weblog een gratis product mogen uitproberen!

Ook was dit de maand dat de Corona kwam...Ik heb gelijk besloten om thuis te werken. Ik zit namelijk in de risico groep dus ik heb voor mijn gezondheid gekozen en ben thuis gaan werken. 

April 2020

We konden geen koningsdag vieren! Na, ja, wel vieren maar we hadden geen rommelmarkt door die stomme Corona. Dt miste ik wel want dat vind ik het leukste van koningsdag. Lekker langs de kramen lopen, hopen dat je dat vind wat je zoekt. Helaas, dit jaar niet. Overigens had ik er wel een leuke dag met me nichtje mee gemaakt. 

Totaal geen oppas gehad... Dit is heel raar. Er stonden wel wat gepland maar gingen (door Corona) niet door. 

Mei 2020

Animal event is niet doorgegaan maar hadden ze verzet. We mochten zelf beslissen of we toch nog wild gaan of niet. Wij zouden wel gewoon gaan als het weer kon. Animal Event is echt een event die ik niet wil missen.

Door alle elende heb ik tijd gehad om te werken aan kattentrimmers. Dus nieuwe website online. 

Juni 2020

Deze maand begon er weer wat oppassen! Daar heb ik zo van genoten.

Ook zijn de balken onder mijn vloer vernieuwd. Een muurtje was helemaal naar beneden gekomen dus moest eventjes aangepast worden. 

Juli 2020

Mensen mogen weer op vakantie dus ik heb weer oppassen! Eindelijk! Het begint weer te lopen. We hadden het best druk maar er kon zeker wel wat oppassen bij. Hopelijk blijft het de komende tijd zo.

In juli heb ik ook nog een andere gratis product gekregen en ben er heel blij mee. 

Augustus 2020

Ook augustus zat vol met oppassen. We hadden het heerlijk druk! Heb een paar nieuwe klanten erbij dus top! Zo doorgaan. Ik heb ook een Sureflaf connect gekocht zodat ik in de gaten kan houden wat er gegeten wordt...

Ook heb ik deze maand twee nichtjes gekregen...haha. Mijn neefje en mijn zus hebben allebei een dochter gekregen dus heb in totaal nu 4 nichtjes. 

September 2020

Gelukkig was deze maand ook nog druk met oppas. Voor de weblog heb ik 3 gratis producten gekregen.

Deze maand hebben ze een nieuw kozijn beneden geplaatst en boven een nieuw kapel. Dit moet zorgen dat ik geen lekkage meer had. 

Er was een rommelroute dus daar heb ik meegedaan gezien dit het eerste rommelmarktje was van het jaar. Was goed georganiseerd en corona proof dus top!

Oktober 2020

Oppas neemt weer af en lekkage is terug. 

De ellende van mijn mannetjes begint nu. Eerst Sherry naar dierenarts, toen Paddy en daarna Tiny. 

Wel heb ik gratis kerstkaarten gekregen. 

November 2020

Totaal geen oppas meer. Maar wel vakantie genomen. Eventjes bij tanken. Sherry is beter! Gelukkig. Paddy en Tiny nog niet. Paddy wordt waarschijnlijk niet meer beter en Tiny moeten we nog zoeken wat er precies mis is.

December 2020

Deze maand ook geen oppas meer... 

Tiny en Sherry zijn weer getrimd en Tiny heeft blijkbaar hongerstaking... Hij moet op de tabletten en dan weer even aankijken. 

Laat een reactie achter