Verwachtingen van 2021

Ik heb het idee dat voornemens niet werken bij mij maar verwachtingen wel. Dus ook dit jaar maar ik een lijst met verwachtingen. Dit zijn mijn verwachtingen van het jaar 2021. Het afgelopen jaar was nou niet zo'n pretje met de Corona maar hopelijk gaat het het komende jaar weer beter. 

Er zin dit jaar (minimaal) 3 dingen waar ik me op ge focussen. 

1. japatish

Als eerste hoop ik dat het komende jaar weer wat beter gaat met de oppas. Het afgelopen jaar mochten mensen niet op vakantie waardoor ik geen inkomsten had maar hopelijk mogen ze dat het komende jaar weer wel. Ook ben ik druk bezig met het verder ontwikkelen met de onderneming. Dus misschien dat ik dan via een andere manier inkomsten kan krijgen. 

2. Gezondheid

Dit is duidelijk iets wat elk jaar op mijn verwachtingen lijstje staat maar ik wil dit jaar ook weer aan me gezondheid werken. Het afgelopen jaar is het een beetje in de mist gelopen dus ik hoop het de komende tijd weer op te pakken. Ik ga in iedergeval proberen om meer water te drinken en meer te lopen. Ook ga ik proberen om minder fast-food te eten. Ik ben nog steeds niet uit m'n burn-out dus ik kan nog niet al te veel inplannen maar dit vind ik een mooie stap voor de eerste paar maanden.

3. japati

Deze website is een website die ik steeds meer ga waarderen dus ik wil er ook meer tijd in steken. Zo heb ik het afgelopen jaar wat reviews mogen schrijven over aangeboden producten en hoop dat ik dat dit jaar ook weer mag doen. Ook wil ik proberen om meer structuur erin te krijgen en wat meer berichten te schrijven. Mijn plan is om in iedergeval elke woensdag een bericht te posten en hopelijk af en toe eentje extra. 

Laat een reactie achter