Hoe kies je de juiste planner: Zakelijkeplanner

Eerder had ik het al over de juiste dierenplanner te vinden. Deze keer ga ik het hebben over de juiste zakelijke/persoonlijkeplanner uitkiezen. Ik gebruiker 1 papieren planner om mijn zakelijke afspraken en mijn persoonlijke afspraken in te zetten. 

Elk jaar kijk ik wat ik handig vond van mijn huidige planner en of ik misschien een betere kan vinden. 

Stap 01. Waarvoor wil je de planner gebruiken?

Ook bij deze planner ga ik eerst even in kaart brengen wat ik allemaal bij wil gaan houden in mijn (nieuwe) planner. Zoals ik al aangaf in deze planner komen zakelijke- maar ook persoonlijke dingen in te staan. Denk aan verjaardagen, plastic/papier buiten zetten maar ook mijn to-dos. 

Wat komt er allemaal in mijn planner te staan:

Zakelijke afspraken
Zakelijke to-dos
Persoonlijke afspraken
Persoonlijke to-dos
Weekoverzicht
Zakelijke wachtwoorden 
Notities ruimte
Verwachtingen 2021
Jaaroverzicht 2020 en 2021
Maandelijkse doelen
Maandoverzicht

Dit jaar wil ik ook gebruik gaan maken van een weekreflectie dus daarom moet ook ruimte voor zijn en wil ik voor gaan lopen op mijn blogs. Dus ik moet dat goed in de gaten kunnen houden. 

Er moet dus aardig wat in komen. Maar het meeste kon ik ook in mijn vorige planner kwijt dus ik neem aan dat ik dit jaar ook geen probleem heb om een goede planner te vinden. 

Stap 02. Stel een budget in.

Dit jaar vond ik het heel moeilijk om een budget in te stellen maar ik heb gekozen om maximaal 15 euro voor een planner uit te geven. Ik kies er voor om voor deze planner meer uit te geven omdat ik hier gewoon alles goed bij moet kunnen houden. Het gaat natuurlijk om een zakelijkeplanner.

Stap 03. Op zoek naar de juiste planner.

Zoals ik eerder aangaf mijn planner van afgelopen jaar was gewon goed. Maar ik was wel heel benieuwd of er nog een andere (goedkopere) variant was. Ik ben naar verschillende winkels geweest (natuurlijk ook de Action) maar helaas kon ik niets vinden waar ik alles kwijt kon. Dus heb ik maar besloten om weer dezelfde planner te nemen als afgelopen jaar en dat is van Lannoo Graphics de Fragile serie. 

In deze planner heb ik mijn weekoverzichten met notitie gedeelte er naast. Notities aan de achterkant en de adressen voor mijn wachtwoorden. 

Weekoverzicht

Maandoverzicht

Ze hebben helaas het maandoverzicht weer aangepast naar de kleine variant maar ik heb gelukkig een losse maandoverzicht die ik er dan in kan plakken. Ook hebben ze het weer veel te fleurig gemaakt waardoor je gedeelte van de bladzijde mist en dat is jammer. Ook vind ik het niet zo mooi dat de weekplanning in geel is.

Verder ben ik best tevreden met de planner. Ik kan weer alles kwijt en ik heb zelfs op een voorblad mijn verwachtingen kunnen schrijven wat weer een notitieblaadje meer op levert. Dus top!

Laat een reactie achter