Het jaar 2019

Ondanks alle ellende van 2018 ben ik toch positief het nieuwe jaar in gegaan. Zo wist ik dat ik in januari mijn examen voor Kattenwelzijn opleiding moest doen en dat ik een aantal nieuwe klanten had in het begin van het jaar. Helaas heb ik niet al mijn doelen gehaald van 2019 maar daar is dit nieuwe jaar weer voor. Ik ben wel blij met wat ik tot nu to bereikt heb. Het gaat wel erg langzaam maar elk stapje is er weer 1 in de goede directie. 

Januari 2019

In januari ben ik geslaagd voor de opleiding Kattenwelzijn! Ontzettend trots op mijzelf! Ik mag mij dus officieel gediplomeerd Kattenwelzijndeskundige noemen! Ik heb altijd een diploma willen hebben in 'iets met dieren' en deze heb ik nu dan eindelijk gehaald. 

Februari 2019

Deze maand mocht ik 3 weken lang oppassen bij twee hele lieve katten en heb ik bij nog meer katten op mogen passen. Sommige dagen had ik zelfs 3 oppasplekjes. Beetje zwaar maar ontzettend leuk! Dit is wat ik dit jaar wilde iets meer klanten. 1 klant per maand was mijn doel. Dit heb ik in januari en februari al behaald.

Maart 2019

Begin maart heb ik mijn nieuwe kooi gekregen voor de konijnen. Niet precies was ik wilde maar omdat ze nog niet samen kunnen ga ik het aankijken. Ze zouden eigenlijk nog een gat maken tussen de tweede en derde verdieping maar dat hebben ze niet gedaan. Nu is dat nog niet erg omdat Charming pas gecastreerd is maar in de toekomst moet dat wel natuurlijk.

Deze maand ben ik ook rond gaan kijken voor nieuwe dakkapellen voor de slaapkamers. Helaas kreeg ik de financieren niet rond dus kon ik dit niet aan laten passen. 

April 2019

Begonnen met de Boba cursus. Eindelijk gaan we weer een beetje werken aan mijn burn-out/autisme maar weet niet zo zeer of het nu wel helpt. Heb er nu al geen vertrouwen in dus ik hoop dat het wel goed komt.

Deze maand is ook de drukte van oppassen begonnen. Mensen gaan al ver voor de zomervakantie weg om de drukte voor te zijn. Ik heb het druk maar zo leuk!

Mei 2019

In mei heb je, zoals elk jaar, het animal event. Dit jaar zijn we twee keer geweest. De eerste keer met me nichtje en de tweede keer om kittens te brengen. Was, zoals elk jaar, erg gezellig maar dit jaar kreeg je weer minder dan het jaar ervoor. Dat is wel jammer. Ik kom juist om producten uit te proberen... Maar goed. Dit jaar ook gekeken voor m'n onderneming maar wat ik wilde konden ze me niet helpen.

In mei was ook het Backstreet Boys concert! Samen met Angela gingen we naar Amsterdam om te genieten van onze mannen. Het concert was super! Een van hun beste concerten ooit!

Door alle drukte moest ik weer mijn tante inschakelen om op te passen. Ik heb ook besloten om niet meer dan 2 oppassen per dag te doen. Momenteel is dat natuurlijk nog te zwaar met mijn andere werk erbij. 

Juni 2019

De oppas gaat harstikke goed! Deze hele maand heb ik bijna elke dag een oppas gehad. Zelfs mijn tante moet meerdere keren oppassen. Echt, dit had ik vorige jaar nog niet kunnen dromen! Top! Tegenwoordig doe ik al mijn verslagen online. Dit maakt het allemaal wat makkelijker voor mij. Zo heb ik meer tijd voor de katten.

Deze maand is Paddy 9 geworden! Na Jamie, en al zijn ellende, ben ik ontzettend blij dat hij al negen is geworden! 1 jaar ouder dan mijn meeste dieren. Top!

Juli 2019

Deze maand ben ik begonnen met het vernieuwen van mijn dak. Helaas was het met isolatie en nieuwe pannen niet voldoende om van de lekkage af te zijn maar het ziet er nu wel allemaal netter uit.

Deze maand iets rustiger met de oppas, heb ook 1 week vrij kunnen nemen, maar einde van de maand wordt het weer drukker. Ondanks dat ik weinig tijd heb voor mijn eigen dingen, vind ik het toch ontzettend leuk om te doen. 

We zijn trouwens ook bezig met levensloop voor mijn autisme. Dit moet mij helpen om dadelijk meer energie te krijgen. Ben in iedergeval bezig met mijn gezondheid. Elk stapje is er weer 1 meer. 

Augustus 2019

Het dakraam is vervangen, helaas veroorzaakte het oude raam lekkage waardoor mijn hele zolder nat werd. Dat is niet de bedoeling dus hebben we nu een nieuw raam laten zetten. Nu maar hopen dat dit het einde is van mijn lekkage. 

Tiny is 8 geworden! Wordt een beetje stressen voor mij maar moet goed komen. 

Deze hele maand heb ik elke dag minimaal 1 oppas maar meestal 2. Er zijn zelfs dagen dat ik er 3 heb! Ontzettend zwaar maar zo leuk!! Ik geniet hiervan, echt!

September 2019

Ook deze maand ontzettend druk gehad met oppas. Nog steeds harstikke leuk!

Tiny is weer aan de diarree... Ik wil het nu echt eindelijk opgelost hebben. 

Oktober 2019

Nog steeds een hoop oppas maar wel alvast een vakantie periode ingepland. Even rust. 

Ook grote stap gemaakt kwa onderneming. Een investering die hopelijk waard voor z'n geld is maar dat zien we het nieuwe jaar pas.

November 2019

RUST! Zo, eindelijk wat meer rust van de oppas. 1 oppas klantje van wie ik een hele leuke kerstpakket heb gekregen! Ontzettend leuk.

Deze maand is mijn nichtje 5 geworden. Wat gaat de tijd toch snel! Stop nou eens met groeien!!

December 2019

Deze maand wordt ik 33 jaar, was ik uitgenodigd om Sinterklaas te vieren en hebben we met het gezin weer kerst gevierd. Lekker gezellig allemaal. 

De oppas is deze maand ook rustig. Ik heb in totaal 2 klanten gehad. Sinterklaas heeft zelfs iets bij een oppaskat achtergelaten voor mij. Heel leuk! Ook heb ik nu een overzicht van hoeveel klanten ik in 1 jaar kan hebben. Heel druk allemaal maar ontzettend leuk. Totaal geen spijt van dat ik dit bedrijf begonnen ben!

Laat een reactie achter