Wat gaat de tijd toch snel

Het is alweer 21 juni van het jaar 2016. Dit houdt in dat mijn twee mannetjes alweer 6 jaar zijn! ZES! Ik kan het nog steeds niet geloven. De jaren dat ze bij mij wonen zijn zo snel gegaan. Ik weet nog dat ik ze als kitten meenam naar mijn slaapkamer bij mijn ouders.

Op dat moment had ik nog geen eigen huis maar was al wel bezig. M'n moeder vond het zielig dat ik de mannetjes nog niet mee naar huis mocht nemen dus heeft ze besloten dat ze alleen op mijn slaapkamer mochten. Daar was ik natuurlijk heel erg blij mee! Ik had mijn twee mannetjes: Jamie de stoere bink en Paddy de kleine prille mannetje. Wat gaat de tijd toch snel!

Ik zit al een tijdje te stoeien wat ik met deze domein gaat doen: japati.nl. Eerst had ik er een webshop op zitten maar dat vond ik toch niet leuk omdat japati staat voor JAmie, PAddy en TIny. Een webshop in kattenspullen zag ik ook niet zitten omdat ik al kattenspullen.eu heb. Dus heb ik maar besloten om er een blog op te zetten waar ik, Susan, schrijf over de avondturen van de mannen! 21 juni was de mooie datum om daar mee te beginnen!

Ik zal mij even voorstellen: ik ben Susan en woon in Dordrecht met mijn drie mannetjes: Jamie, Paddy en Tiny. Jamie en Paddy komen uit hetzelfde nest en zijn (nu dus) 6 jaar. Doodnormale keuken, huis en tuin katten met twee hele verschillende karakters. Dan hebben we nog Tiny. Hij is een jaar jonger en is een langharige kat. We vermoede dat hij een kruising maine coon is. Dat zijn mijn mannetjes en op deze blog kunnen jullie meer lezen over hun avonturen!

Laat een reactie achter