Verbouwing 2020 - 3. Dakkapel boven

Op 19 september hebben ze mijn kozijn vernieuwd en op 22 september was mijn dakkapel aan de beurt maar eerst kwam de stukadoor nog eventjes mijn kozijn beneden netjes maken. Hij is toch nog een paar uur bezig geweest maar heeft alles netjes afgewerkt en het enige wat ik nu nog moet doen is sauzen. 

Before

After

Zit er een stuk beter uit, toch? De stukadoor is in de ochtend geweest en in de middag kwamen ze (eindelijk) voor mijn dakkapel. Het kozijn was er ook weer snel uit maar daarna zijn ze toch nog wel een paar uur bezig geweest om het dakkapel af te breken. Bleek dat er gewoon MDF hout was gebruikt voor het kapel. Dit is natuurlijk niet goed, is een hout voor binnen. Tja, dat heb je helaas in een huis wat meerdere keren verhuurd is... Maar goed. 

Toen het kapel eenmaal klaar was is de dakdekker nog geweest om het kapel 'lekkage proof' te maken. Ja, volgens de aannemer is het nu 100% zeker dat er geen lekkage komt. Nadat de dakdekker was geweest kon het kozijn erin en konden ze het afmaken. 

Zie er allemaal mooi uit toch?

Before

After

Zit er allemaal een stuk frisser uit toch? Nu alleen nog paar dingetjes opfrissen en een nieuwe deur en dan ben ik klaar met de voorkant. Tot zo ver ben ik best blij.

Laat een reactie achter