Leuke foto in lijst

Ergens in 2016 kon ik twee gratis foto's (posters) laten afdrukken in het 30x40 cm formaat. Gezien ik op dat moment 4 katten had had ik besloten om twee foto's van een paar uit te (laten) drukken. Omdat ik toen nog niet zo veel foto's had met Sherry en een van de mannetjes heb ik gekozen om een foto van Sherry en Jamie te nemen, wat echt één van mijn favorieten is, en eentje met Paddy en Tiny (wat achteraf niet zo'n hele leuk foto is maar toen was ik heel blij ze beide op 1 foto te hebben). 

Ik heb altijd al geweten dat ik nog twee van die foto's wilde hebben maar dan met een ander paar. Dus of Jamie en Paddy of Jamie en Tiny (Jamie en Sherry had ik dus al). Sinds Jamie in 2018 is overleden heb ik helaas niet meer zo veel foto's van hem. Ik had er een paar met Jamie en Sherry (Jamie was haar grote vriend) en paar met Jamie en Tiny maar die waren of niet goed of niet zo'n goede kwaliteit. Dus ik heb het eigenlijk altijd uitgesteld.

Tijdje terug werd ik benaderd door Femke van studentendrukwerk.nl of ik het leuk vond om een product uit te testen! Ik vind het ontzettend leuk om producten uit te proberen dus heb natuurlijk ja gezegd. Hoewel ze ontzettend veel leuke producten hebben (zoals mondkapjes, notitieboekjes en roll-up banners die allemaal op mijn wensenlijstje staan voor japatish) hebben we toch gekozen voor twee keer een foto in lijst van het formaat 20x30 cm. 

Ik mocht dus twee foto's ontwerpen en moest gelijk aan die twee foto's van mijn mannetjes denken. Het formaat is kleiner en het worden andere lijsten... Wil ik ze dan nog steeds daarvoor ontwerpen? Er gingen wat ideeën door mijn hoofd maar eigenlijk kwam ik steeds op de mannetjes uit. Sinds ik in dit huis woon wil ik daar al twee foto's bij plaatsen dus besloot om toch voor 2 paar van de mannetjes te gaan.

Omdat Jamie in 2018 is overleden viel de keuze al heel snel dat ik een foto wilde van hem en Paddy (zijn nestbroertje) en dus zou de andere Tiny en Sherry worden. Nu heb ik het afgelopen half jaar echt ontzettend veel foto's van Tiny en Sherry samen gezien Sherry gewoon bovenop Tiny gaat liggen als hij ergens ligt te slapen dus dat kwam heel goed uit. 

De twee foto's heb ik geselecteerd en daarna besteld. Dit ging allemaal heel makkelijk en simpel. Ik kon gelukkig mijn postbus invullen (vind ik zo fijn als dat kan!) en moest daarna een paar dagen wachten (postnl had wat problemen). Eenmaal binnen waren de lijstjes ontzettend goed verpakt, gelukkig niets gebroken (daar ben ik altijd bang van als je iets van glas laat versturen) en ze zagen er nog hartstikke leuk uit!

Het resultaat:

Ondanks dat ze lijsten/foto's kleiner zijn dan mijn eerste foto's ben ik toch blij met het resultaat. Het ziet er harstikke leuk uit! Ben heel erg tevreden over het eindresultaat. Wat vinden jullie ervan?

 

Dit artikel is in samenwerking met Studentendrukwerk.nl

Laat een reactie achter