Kerstkaarten sturen tijdens Corona tijd

Nu dat er al maanden geadviseerd wordt dat je thuis moet blijven en thuis moet werken kom ik haast niet meer in contact met andere mensen. Mijn moeder, zus en nichtjes zie ik nog wel als ik bij mijn moeder op visite ben en mijn tante zie ik bijna elke dag (woont een straat achter mij) maar de rest van mijn familie zie ik niet. Normaal gesproken zie ik ze al vrij weinig maar toen zag ik ze nog op verjaardagen. Helaas is dat nu het geval niet meer. 

Toen ik werd benaderd door Linda van Fotofabriek om nogmaals een samenwerking aan te gaan hoefde ik er niet lang over na te denken. Linda vroeg mij of ik interesse had om kerstkaarten te maken. Normaal gesproken ben ik niet zo van de kerstkaarten. Ik zet eigenlijk altijd een berichtje op Facebook en dat is mijn kerstwens. 

Maar omdat ik sommige familieleden al bijna een heel jaar niet meer gezien heb dacht ik dat het toch wel een leuk idee was om dit jaar WEL een kerstkaart te sturen. Kerstkaarten maken het namelijk toch heel persoonlijk, al zeg ik het zelf. 

Op de website kan je in verschillende formaten kaarten maken. Ik heb gekozen voor de 10x10 formaat. Dit vond ik wel groot genoeg. Zoals eerder vermeld, ben ik niet zo van de kerstkaarten en het ontwerpen daarvan al helemaal niet. 

Toevallig kwam er op Facebook een leuke 'kerst' foto langs die ik gelijk als frontcover wilde gebruiken. Deze foto is van Pixabay. Ook had ik het idee om de mannetjes en onze diva op 1 bladzijde te doen en daar mijn naam bij te zetten. Ik heb speciaal gekozen om Jamie er niet bij te doen maar had ook leuk geweest om hem er toch bij te zetten en mijn naam dan in het midden. 

Op de andere zijkant en achterkant heb ik maar wat versieringen gekozen die het systeem mij aanbod omdat ik totaal niet wist wat ik daar moest zetten! Ik heb (helaas) geen ontwerpster maar ondanks dat vind ik dat ze toch heel leuk geworden zijn. Ben er weer heel blij mee! 

Dit artikel is in samenwerking met Fotofabriek.nl

Laat een reactie achter