Retroprints van FotoFabriek.nl

Zelf vind ik het ontzettend fijn om gebruik te maken van een papieren planner, zodat ik alles bij elkaar heb staan. Om de standaard planners een beetje op te vrolijken plak ik er soms stickers in of foto’s van mijn mannetjes. Nu werd ik een tijdje terug benaderd door FotoFabriek.nl of ik interesse had om de Retroprints uit te testen. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen.

De retroprints zijn foto’s met een witte frame eromheen waardoor het een leuke vintage effect geeft. Beetje zoals de polaroid foto’s. Maar in dit geval hoef ik niet 1 foto te maken maar kan ik gewoon zoveel ik wil en dan de mooiste eruit pikken en deze gebruiken in het ontwerp. 

Ervaring met de website

Het eerste waar ik altijd naar kijk is de website zelf. Ik ben natuurlijk webdeveloper van beroep en vind het ontzettend belangrijk dat de website goed is. De website ziet er lekker strak en modern uit. Alles is duidelijk en je hebt de belangrijke informatie gelijk in beeld. 

Het bestelprocess ging redelijk makkelijk. Standaard staat mijn browser op Engels maar als ik iets bestel wil ik het gewoon in het Nederlands hebben. Dit was heel makkelijk aan te passen en daar ben ik erg blij mee. Ik hou er niet van als ik eerst de hele website af moet lopen om de juiste taal te krijgen. Nadeel is wel dat hij soms terug ging naar Engels, bijvoorbeeld na het registeren van mijn account maar simpel op te lossen door 2 klikken met mijn muis. 

Hoewel het maken van de retroprints best makkelijk ging had ik af en toe wat moeite om te zorgen dat mijn afbeelding op de juiste plek stond vooral als ik niet de functie ‘automatisch vullen’ kon gebruiken. Ik weet niet waarom deze functie niet altijd zichtbaar is want soms verdween deze functie en dan deed ik ‘wat’ en was de functie weer terug. Of ik moest helemaal opnieuw beginnen. Dus dat is het enige nadelige puntje wat ik vond van het ontwerpprocess. 

Verzenden

De bestelling heb ik op 20-03-2020 gedaan en op 24-03-2020 waren de retroprints al geleverd. Gezien het weekend hier nog tussen zat vond ik dat ze de foto’s supersnel geleverd hebben. Dit was echt een verrassing. 
 

De foto’s waren goed verpakt in een kartonnen envelop en er zat extra karton in de envelop waardoor de foto’s dus niet zomaar door kan buigen. Top! In de envelop zat een kortingscode van 10 euro bij voor de volgende bestelling vanaf 30 euro dus mocht ik nog fotoboeken willen of wanddecoratie dan kan ik deze kortingscode gebruiken. 

De retroprints

In totaal heb ik 8 retroprints laten maken. Ik heb speciaal voor foto’s van mijn mannetjes en konijnen gekozen omdat ik ze misschien in mijn planner wilde gebruiken en dat ga ik zeker doen! De foto’s zijn ontzettend leuk geworden en hebben echt dat vintage effect van de polaroid foto’s. Ik ben heel blij met het eindresultaat en raad ze zeker aan!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fotofabriek.nl.

Laat een reactie achter