Snow en Charming aaien

Toen Snow en haar zusje (Whitey) bij mij kwamen waren ze heel schuw en kwamen totaal niet in mijn buurt. Ik wilde ze toen aanleren dat ik ze mag aaien maar helaas is Whitey overleden. Dus zat Snow alleen. Omdat ze al zo bang was wilde ik haar niet te veel aan doen. Toen Charming erbij kwam moest ik weer wachten tot die twee gekoppeld waren voordat ik ik ze ging aanhalen. 

Snow en Charming zaten al een maand samen voordat ik ging proberen om ze te aaien. Als eerste begon ik met Snow een stukje groente geven. Die ging ze al heel snel aanpakken. Dit heb ik een paar dagen gedaan voordat ik een stapje verder ging. Snow naar me toe roepen en toen pas de groente geven. Ook tot dit weer een paar dagen goed ging ben ik weer een stapje verder gegaan. Snow roepen, aaien en daarna de groente geven. 

Op dit moment ben ik zo ver dat ik haar even een aai mag geven zonder groente. Ik ben ontzettend trots op haar. Snow doet het heel goed.

Charming is helaas een ander verhaal. Hij komt wel naar me toe maar ik mag hem niet aaien. Gaat hij stampen. Maar geeft niets. Ik blijf proberen en het op zijn tempo het doen. Totdat hij het ook niet erg vind om geaaid te worden. Maar ben al ontzettend blij dat ik zo ver met ze ben, geizen het echte angsthazen waren. Snow en Charming gingen allebei altijd stampen als ik in het hok moest zitten om het schoon te maken. 

 

Laat een reactie achter