Verbouwing 2020 - 1. Balken vervangen

Elk jaar wil ik het huis opknappen. Zo heb ik vorige jaar mijn dak vernieuwd, het tweede jaar een kattenren laten maken en het eerste jaar de keuken opgeknapt en nieuwe radiatoren. Dit jaar hoopte ik dat mijn badkamer aan de beurt zou zijn omdat dit iets is wat ik al sinds 2017 wil opknappen maar helaas. Doordat de lekkage nog niet 100 % weg is moest ik dit jaar mijn dakkapel aan de voorkant vernieuwen. Maar helaas... er kwam wat tussen. Zo heb ik al de leidingen onder de grond van mijn kachel (moeten) laten vervangen. 

Ik hoopte dat dit het enige was maar er kwam toch weer wat tussen. Zo zat ik een paar maanden geleden rustig een film te kijken toen er een hoop lawaai was en dus een hele mooie scheur in de muur kwam. Shit! Wat is dat nou? Ja, het muurtje onder het raam zakte door de vloer omdat er een paar hele rotten balken zaten. Je kan begrijpen dat ik hier totaal niet op zat te wachten. Ik wilde wat aan de lekkage doen en niet een vloer en muur vervangen.

Toen de radiator weg was zagen we dat het muurtje gewoon helemaal los zat. 

Gezien we toch al bezig waren hebben we besloten om de leidingen van de kachel boven de grond ook te vervangen en de vensterbank. Dus dat hebben we ook maar gelijk gedaan.

  

Toen alles weg was moest het weer opnieuw opgebouwd worden. 

  

Nu hebben we er een plank tijdelijk opgelegd totdat we de vensterbank hebben en dan is dit ook weer klaar. 

Jammer dat dit er tussendoor kwam maar moet toegeven dat het er wel mooi uit ziet. Helemaal als het dadelijk helemaal klaar is. 

Laat een reactie achter