Nieuwe website voor kattentrimmers.nl

In het verleden heb ik het al eens gehad over kattentrimmers.nl, dit is een website waar je eenvoudig een kattentrimmer bij jouw in de buurt kan vinden. Ik heb deze site opgezet omdat ik, voordat ik een vaste kattentrimmer had, moeite had met het vinden van een katten trimmer in mijn buurt. Hondentrimmers waren overal te vinden maar kattentrimmers nog niet. 

Sindsdien is mijn site uitgegroeid tot een goed bezochte website en vond ik dat het hoog tijd werd om de layout en functionaliteiten aan te pakken. Gezien ik de laatste maanden niet veel oppas heb heb ik hier mooi tijd voor gehad. Ik hoop dat iedereen deze net zo mooi vind als ik.

Gezien ik een kattentrimmers site heb vond ik het ook leuk om een kattenoppassers en kattengedragsadviseurs website te starten dus neem ook vooral daar een kijken:

 

Laat een reactie achter