Koningsdag 2020

Voor ons is het een traditie om elk jaar op koningsdag (of koninginnendag) naar de vrijmarkt te gaan. Door de Corona crisis is dit helaas niet mogelijk dus hadden ze dit jaar de vrijmarkt afgelast. Erg jammer want ik vind het altijd erg leuk om naar toe te gaan. Meestal kijk ik naar DVD's en hoop elke keer weer een paar leuke films er tussen uit te kunnen halen. Dit jaar dus helaas niet.

Maar ja, wat ga je dan op zo'n dag doen? Ik ga niet de hele tijd thuis zitten want dat doe ik al genoeg. Dus, wat doe je dan? 

Nou, je gaat gewoon lekker sporten met je nichtje!

Zelf zit ik al een tijdje dat ik wat meer wil sporten maar helaas is dat nog niet helemaal te doen voor mij. Dus dacht ik laat ik het gezellig maken en met mijn nichtje sporten. Dat hebben we ook gedaan. We hebben rondjes gerend, zij heeft de radslag gedaan, we hebben op 1 been gestaan en nog meer gerend. Harstikke gezellig zo samen. 

Na het sporten zijn we nog even naar mijn moeder gegaan waar we koningsdag spellen gedaan hebben. Zo moest Jayda balletjes gooien, met een ei op een lepel rennen en balletjes wegschieten met een waterpistool. 

Ondanks geen vrijmarkt toch een leuke dag van gemaakt! Wat heb jij gedaan op Koningsdag 2020? 

 

Laat een reactie achter