Presentje voor de decembermaand

Als kattenoppas wil ik altijd iets extra's doen voor mijn klanten. Op de laatste dag van de oppasperiode leg ik vaak een (klein) presentje neer. Zo'n presentje kan een speeltje of iets lekkers zijn voor de kat maar ook een presentje voor de eigenaar (of beide). Ik hou altijd mijn ogen open voor iets wat ik aan mijn klanten kan geven als bedankje voor het vertrouwen en dat ik mocht oppassen. 

Voor de decembermaand wilde ik dit jaar iets specialere doen voor mijn oppasklanten. Natuurlijk kan ik hetzelfde neerleggen dan wat ik altijd doe maar ik wilde eigenlijk wat nieuws geven. Toen ik op 1 december de folder binnenkreeg van de groothandel zag ik een ontzettend leuk aanbieding voor de kat en wist precies wat ik wilde geven: een kerstpakket.

In dit pakket zitten 10 leuke speeltjes voor de kat in kerstthema met o.a. ritselpapier balletjes, kerstman knuffel, belletjes en meer. Ik vind het pakket echt heel schattig en hoewel dit natuurlijk al hartstikke leuk is zat ik toch nog een beetje te spelen met andere ideeën. Ik dacht aan een fotoboek maken met foto's van hun kat maar dat werd een beetje een prijzig verhaal. 

Heel toevallig werd ik ook benaderd door Fotofabriek, waar ik al eens eerder mee heb samengewerkt, of ik het leuk vond om nogmaals een samenwerking aan te gaan. Dit keer mocht ik weer kerstkaarten maken. Ik heb er voor gekozen om een kerstkaart te maken vanuit japatish zodat ik deze bij het kerstpakket kon zetten en het presentje dus wat completer werd.  

Zoals we gewend zijn van Fotofabriek ging het ontwerpen ontzettend makkelijk maar als eerste moet ik natuurlijk een leuke cover foto zoeken. In eerste instantie wilde ik de kat met het kerstballetje op de voorkant maar gezien het een liggende foto is raakte ik dus al een groot deel van de foto kwijt. Uiteindelijk toch gekozen voor de Brit Korthaar voornamelijk omdat ik er dan zelf geen tekst op hoefde te zetten. In de binnenkant toch de foto van de kat met het balletje want, wees eerlijk, die foto is zo schattig. Als laatste heb ik voor het hoofdje gekozen van mijn logo maar dan met de kerstmutsen. Gewoon omdat het anders zo leeg was. Dit jaar heb ik er voor gekozen om de logo's van japati en kattenspullen er ook op te zetten, gewoon omdat het kon. 

Bij het kerstpakket en de kerstkaart leg ik nog een klein presentje voor de eigenaar. Zo wordt iedereen toch nog een beetje verwend met de kerstdagen. Nu maar hopen dat mijn klanten het net zo leuk vinden als ik... ;)

Laat een reactie achter