Verwachtingen van 2019

Eigenlijk maak ik elk jaar een lijst van mijn goede voornemens maar dit jaar dacht ik eens wat anders te doen. Ik had toch al gezegd dat ik wil veranderen dus dan is dit ook een leuke manier om dat te doen. Dus in plaats van goede voornemens ga ik nu uit van verwachtingen. Wat verwacht ik van het jaar 2019?

Geslaagd!

Één ding waar ik zeker van ben is dat ik in het jaar 2019 geslaagd ben voor mijn examen van Module 3. Ook dat ik daarbij mijn diploma voor kattengedragsadviseur behaald heb en natuurlijk diploma voor Kattenwelzijn Opleiding. Hoop dit allemaal nog behaald te hebben in de maanden januari/februari en dan kan ik de rest van het jaar het wat rustiger aan doen. In het jaar 2019 ben ik dus gediplomeerd Kattengedragsadviseur en heb ik het diploma voor Kattenwelzijn!

Gezonder

Het is een verwachting van elk jaar maar dit jaar verwacht ik toch echt dat ik wat meer aan mijn gezondheid ga denken. Ik wil veranderen omdat ik niet altijd blij ben met wat ik in de spiegel zie en daar zit mijn gezondheid dus ook bij. Het komende jaar wil ik er voor zorgen dat ik een stuk gezonder ga leven, dus beter eten en meer sporten. Natuurlijk hoop ik ook dat ik dan wat afval maar dat zien we dan wel weer. Eerst aan me gezondheid denken voordat ik verder denk.

Meer schrijven

Voor zo lang ik mij kan herinneren ben ik altijd erg veel aan het schrijven geweest. Of dit nou een verhaal is of een blog bericht, ik schreef aardig veel. De laatste jaren is dat een beetje verwatert en daar baal ik erg van. Daarom heb ik besloten om het dit jaar weer op te pakken. Ook omdat ik een nieuwe blog ben begonnen dacht ik dat het wel tijd wordt. Elke week minimaal 1 berichtje schrijven. Hoe moeilijk moet het zijn?

Ondernemen

In het jaar 2019 bestaat mijn bedrijf 1 jaar, pas in juli maar toch. Ik denk niet dat ik hier iest bijzonders voor ga doen maar ik hoop dan wel wat meer klanten te hebben. Ik zou het liefs minimaal 1 klant per maand willen hebben. Klopt, het is niet veel maar dat is ook niet nodig. Ik werk 40 uur per week bij een werkgever en mijn bedrijf is gewoon een leuk zakcentje. Dus als ik elke maand 1 klant heb ben ik al erg tevreden. Natuurlijk wil ik er meer, en daar ga ik ook voor werken, maar het is nu nog niet nodig.

Websites

Voor mijn onderneming heb ik wat verschillende websites opgericht. Ik hoop hiermee wat geld te verdienen. Again, ik hoef niet de hoofdprijs te ontvangen maar als ik mijn hosting eruit kan halen zou het perfect zijn.

Minimaliseren

Het komende jaar ga ik mij bezig houden met veranderen zo wil ik ook minimaliseren. Nu is het voor het jaar 2019 alleen maar downsizing en daarna zie ik wel weer verder. Niet meer zooi bewaren die ik toch niet nodig heb. Ik ben ook niet van plan om elk jaar weer op de rommelmarkt te staan dus alles mag gewoon weg.

Laat een reactie achter