Tip: Foto placemats

Als je je huis deelt met huisdieren dan moet je af en toe iets verzinnen om met hun gewoontes te leren leven. Zo heeft mijn jongste de neiging om nog we eens met haar water te spelen. Dit doet ze dus met haar waterbakken maar ook met haar fonteinen. 

Omdat ik overal laminaat heb liggen is het niet zo fijn als jij dan thuis komt en de halve vloer nat is, alleen maar omdat je jongste het leuk vindt om met water te spelen… Helaas is dit niet iets wat ik haar af kan leren, en eerlijk gezegd wil ik dat ook niet want ik vind het toch wel schattig, dus moet ik een oplossing vinden om te zorgen dat mijn laminaat niet verwoest wordt en Sherry gewoon lekker met water kan blijven spelen. 

Nieuwe laminaat vloer vind ik een beetje te duur worden en zeil (laten) leggen ook. Maar ik kan natuurlijk ook gewoon met placemats werken en dit heb ik ook vele jaren gedaan. 

Nu heb ik elke keer een placemat uitgezocht waar een kat op stond (of iets anders leuks) maar de afgelopen maanden zijn mijn placemats echt op geraakt. Ze waren aan vervanging toe. Heel toevallig vond mijn tante een paar dezelfde placemats bij de kringloop dus die heeft ze voor mij meegenomen maar ik vind ze totaal niet leuk dus moest toch op zoek naar leukere placemats. 

Paar weken terug werd ik benaderd door Sander van Fotoalbum.nl of ik het leuk vond om een fotoproduct uit te proberen. Maar natuurlijk vind ik dat! Ze hebben hartstikke leuke producten zoals een fotoalbums (de naam zegt het al), fotoprints, wanddecoratie en nog veel meer! Toevallig vond ik ook nog dat ze placemats maken! Ja, je kan je eigen placemat laten bedrukken. Dit is harstikke leuk voor verjaardagen of kinderfeestjes maar ook voor mijn waterbakken en fonteinen. 

Het ontwerp kan je helemaal zelf maken zoals je wil. Ik heb ervoor gekozen om mijn mannetjes en onze diva er op te zetten in leuke polaroid foto's. Je kan hiervoor een template kiezen maar ik krijg mijn foto's niet zo mooi als ik wilde dus ik heb het zelf gemaakt. Ook kon ik het font kiezen wat ik in mijn website van japatish gebruikt dus kon het niet laten om het logo van japatish er op te zetten. 

Alle vier mijn mannetjes (ja, zelfs Jamie staat erop) en onze diva kon ik erin kwijt. Dan nog een paar leuke foto's van de mannetjes en de diva samen. De zwarte kat die bovenop staat is een afbeelding die fotofabriek.nl zelf erbij heeft staan dus die moest ik er natuurlijk ook bij hebben.

Before

 

After

 

In totaal krijg je 10 placemats en ik heb er nu in totaal 6 gebruikt. Voor de mannetjes heb ik 6 water plakken dus dan moet ik ook 6 placemats gebruiken dus dan heb ik er nog 4 over. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Wat vind jij ervan? 

 

Dit artikel is in samenwerking met Fotoalbum.nl

Laat een reactie achter