Tiny is jarig!

In juni zei ik het ook al: Wat gaat de tijd toch snel? Ik weet nog heel goed hoe dit kleine mannetje als dominante kitten binnen drong en twee 1 jaar oude mannetjes bang in hoekjes zaten.

Een jaar nadat ik Jamie en Paddy in huis heb mogen nemen, heb ik besloten om nog zo’n monster bij te doen. Dit werd Tiny.

Ik moet toegeven dat ik Tiny niet voor de juiste redenen heb gekozen maar nu ik er op terug kijk heb ik toch geen spijt dat ik hem heb gehouden. Ik wilde namelijk een speelmaatje voor Jamie, omdat Jamie veel wilde spelen maar Paddy liever op zichzelf was.

Tiny kwam als heel dominant kitten binnen en dacht even de baas te spelen over Paddy en Jamie. De twee oudste werden zelfs bang van hem en hun gedrag sloeg totaal om. Nu weet ik dat ik Tiny niet goed geïntroduceerd heb maar toen stond ik echt op het punt om Tiny weer weg te doen. Jamie en Paddy kwamen al niet veel na me toe maar toen helemaal niet meer.

Net op het moment dat ik besloot om een nieuw huisje te zoeken voor Tiny is alles om geslagen. Tiny werd door die twee geaccepteerd en als kleine broertje beschouwd.

Sindsdien is het niet meer mogelijk om die twee oudste zonder Tiny te zien. Jamie is zijn grote broer terwijl Paddy meer een vader figuur is. Het is echt prachtig om te zien.

Soms probeert Tiny nog wel eens Paddy uit te dagen maar dat lukt niet altijd en vind ik weer wat wondjes in z’n nek. Gelukkig is er nog niets ernstig geweest. Vermoed ook niet dat dat ga gebeuren!

Tiny is van een ondeugende etterbak (ja, dat was hij echt) opgegroeid tot een hele mooie sociale kat die graag kopjes komt geven. Vooral als je hem snoepjes geeft!

Laat een reactie achter