Sinterklaas 2017

Vandaag is het 5 december. De dag dat Sinterklaas jarig is en de kinderen van Nederland lekker verwend worden door deze goed heilig man. Gezien mijn nichtje drie is, gaan wij weer lekker Sinterklaas vieren want natuurlijk komt Sinterklaas dan langs om mijn nichtje, en hopelijk haar tante ook, te verwennen. 

Sinterklaas is natuurlijk een drukke man dus is hij zondag al bij ons langsgeweest en heeft hij toen alle pakjes gebracht, wel 2 zakken vol. Mijn nichtje heeft heel veel speelgoed gekregen en natuurlijk ook kruidnoten en chocolade letters. Oma, Opa, Mama en Tante Susan zijn ook enorm verwend door deze aardige man. 

Elk jaar doe ik altijd wat voor Sinterklaas en Kerst vragen voor de mannetjes. Dit jaar wilde ik een surefeed bakje in de kleur roze en hengels met veren. Voor de rest maakt het mij niet zo uit wat ze zouden krijgen maar deze twee dingen wilde ik graag hebben. Gelukkig wist Sinterklaas wat ik wilde hebben en heeft de mannetjes weer lekker verwend.

Ook mochten we de voerbakken zetten bij Jumper Dordrecht. Deze mochten we vandaag ophalen. Dus zijn de mannen dubbel verwend. 

 

Laat een reactie achter