Voerbakje zetten

Sinds dat Sinterklaar weer in het land is vraag ik aan mijn nichtje (van 3) of mijn mannetjes ook hun schoentje mogen zetten. Het antwoord is elke keer "Nee, ze hebben geen schoenen". Heeft ze natuurlijk helemaal gelijk in. Dus dan vraag ik of ze dan hun voerbakje mogen zetten. Nou dat mogen ze dus ook niet van haar!

Dat vond ik dus helemaal niet aardig van Jayda en heb dus besloten dat de mannetjes gewoon hun voerbak mogen zetten. Dus samen met de mannetjes (en wat gestrooid Whiskas Crunchy) hebben wij de voerbakken gezet en een liedje gezongen voor Sinterklaas.

Ik heb toen mijn nichtje gebeld en heeft zij ook gezongen voor Sinterklaas. Ze wilde gelijk langskomen maar dat kon natuurlijk niet dus heb ik gezegd dat ze morgen dus langs mocht komen.

De volgende dag had ik haar gebeld en gezegd dat Sinterklaas langs was gekomen. Maar er was wat fout gegaan! Er waren geen 4 cadeautjes maar 5! Sinterklaas dacht dat Jayda bij haar (allerliefste) tante bleef slapen omdat ze zo hard meegezongen had. De mannetjes hebben elk ook een cadeautje gekregen. Dus iedereen (behalve deze tante) was weer lekker verwend. 

Laat een reactie achter