Nieuwste aankoop: warmte mand

Paar weken geleden was er een kofferbak uitverkoop bij de Jumper. Dit is een dierenwinkel waar ik best vaak kom. Gezien ze best leuke spullen hebben dacht ik, laat ik even kijken wat ze allemaal hebben. 

Helaas hadden ze niet heel veel voor de kat. Ja wat mandjes en voerbakken maar daar heb ik genoeg van. Wat ik wel zag was een warmte mand. Toen ik hem zag dacht ik gelijk: die wil ik hebben. Nadeel is dat deze zo duur zijn...zelfs in de uitverkoop. Uitdeindelijk toch besloten om de mand mee te nemen. 

Wat houd zo'n mand in?

Een warmte mand is gewoon een mand met een elektrische kussen er in. Deze kussen wordt warm (ongeveer kamer temperatuur). Het is te vergelijken met een elektrische deken alleen worden deze kussen niet zo heel warm maar net warm genoeg. Heel handig dus voor de winter maanden. (Ook voor katten met atrose is dit een ideaal kussen.)

Ik moet eerlijk aangeven dat ik niet verwacht had dat mijn mannetjes hem erg leuk zou vinden maar wilde het toch uit proberen, ook had ik in mijn achterhoofd dat Paddy misschien atrose heeft en als dit kan helpen waarom niet. Mocht het alsnog niets worden dan kan ik hem altijd weer op mijn webshop zetten. 

De kussen viel gelijk in de smaak bij mijn mannetjes. Echt, alle vier de mannetjes liggen het liefs in die mand. Vaak ligt er 1 wel een paar uur in tot dat er 1tje bij komt te liggen. Na een tijdje (en vaak een wasbeurt) gaat de ene weer weg. Echt prachtig om te zien hoe veel ze deze mand gebruiken. Het is de eerste mand waar ze alle vier wel een keer inliggen en daar ben ik ontzettend blij mee.

Dus die maandag erna heb ik gelijk een tweede erbij gehaald. Helaas hadden ze er niet 4 anders had ik dat wel gedaan maar met 2 moet het toch ook lukken? Dan liggen ze maar lekker samen.

Laat een reactie achter