Hoe ga ik hier mee om?

Sinds een paar weken ben ik erachter dat alle vier de mannen (en onze diva) het erg leuk vinden om met een veer te spelen die aan een hengel zit. Dit is het enige speeltje dat ik ze echt alle vier aan het rennen heb (tegelijkertijd). Harstikke leuk natuurlijk. Het enige waar ik dus problemen mee heb is Sherry. Ze doet lekker mee met spelen en ik zorg altijd dat ze allemaal een een keer de veer gevangen hebben. Als Sherry hem vangt gaat ze ermee weg lopen. Nu zit ze aan een touwtje dus zit ze vast. Dan gaat ze grommen. 

Ik kan mij zo voorstellen dat dit allemaal normaal gedrag is, ze is aan het jagen en haar beloning is het vangen van de veer. Waar ik mee zit is dat ze dus met die hengel weg loopt. Dit houdt vaak in door het luikje en naar boven. Het is een hele lange hengel en ik ben dus bang dat het een keer hartstikke mis gaat. Ik zorg nu dus ook dat ze dit NIET kan doen. Maar het gedrag zit er dus nog steeds is. (Het niet loslaten van de veer en grommen.). 

Zie het filmpje hieronder:

Mijn vraag is nou: hoe ga ik hier mee om?

Ik heb deze vraag ook bij een gedragsadviseur in spé uitstaan, hopelijk heb ik er snel antwoord op. 

Laat een reactie achter