Eerste sneeuwdag van december 2017

Van het weekend was de eerste sneeuwdag. Zelf hou ik niet zo van sneeuw. Ik vind het koud en nat maar het ziet er altijd wel erg mooi uit. Mijn tante woont in een flat en vanuit daar heb je echt een heel mooi stukje landschap want ze heeft bomen en een park voor de deur. Echt mooi.Ik heb dat (helaas) niet. Bij mij voor de deur staan auto's en gebouwen. 

De mannetjes hebben nog nooit wat gedaan met sneeuw. Ja ze hebben het vast wel eens gezien vanuit het raam maar er nooit in gestaan. In de flat heb ik ze niet op het balkon gelaten toen het sneeuwde en ten tweede lag er haast geen sneeuw op het balkon. Lag voornamelijk op het randje. 

Nu dat ik een kleine achtertuin heb, zeg maar plaatsje, had ik het idee om ze eventjes naar buiten te laten. Momenteel mogen ze nog niet zelf naar buiten omdat mijn tuin niet afgescherm is. Dus ik mijn jas aan getrokken, deur open en filmen maar... Ja zoals jullie al zien op de film doen ze niet veel en zijn ze meer bang dan nieuwsgierig maar het was wel hun eerste keer in de sneeuw!

Na het filmpje was Tiny ook nog eventjes naar buiten gesprongen maar zodra hij buiten was sprong hij weer gelijk naar binnen. Gekkie!

 

Laat een reactie achter