Sherry, Jayda en een Roos

Ja, het lijkt wel het begin van een grap maar dat is het niet. Hoewel we er wel om kunnen lachen. Ik ben pas jarig geweest, ja 30 geworden!, en ik heb toen van mijn nichtje (die twee is) een roos gekregen. Deze heb ik laten uitdrogen.

Ik had nog geen echte plek voor de roos gevonden dus was hem elke keer aan het verplaatsen omdat Sherry eraan zat.

Afgelopen zondag was mijn nichtje (en moeder) op visite. Sherry zat als gewoon aan de roos. Dus ik pak de roos weer en verplaatst hem, dit keer op de kleine tafel. "Sherry mag niet aan de roos zitten, he Jayda? Dit is de roos die ik van Jayda heb gekregen he?" Zei ik nog tegen mijn nichtje.

Natuurlijk springt Sherry op de kleine tafel en zit aan de roos. Jayda rent naar de tafel toe. "Nee! Ik!" Zei ze. Ja, want het is natuurlijk niet Sherry's roos maar die van Jayda. Ja, mijn moeder en ik vonden het erg grappig en lagen ook dubbel.

Ik heb hem nu nog 1 keer verplaatst, hopelijk op een plek waar Sherry niet bij kan.

Laat een reactie achter