Bye Bye iMac!

Gisteren lag ik op bed. De mannetjes en diva waren opgesloten, ik had even een nachtje voor mijzelf nodig. Ik lag nog geen 10 minuten in bed of ik hoorde al een lawaai komen van de kamers waar ze opgesloten zatten.

Ik stap uit bed en ga kijken. Er leek niets aan de hand maar toch heb ik Tiny meegenomen. Tiny is namelijk erg veel aan het vechten dus dacht laat ik hem meenemen dan hebben de andere rust. Ik niet, maar mijn mannetjes wel. 

We waren nog geen 10 minuten terug in bed,of ik lag in bed en Tiny zat voor de deur waar de andere opgesloten zaten, toen ik een lawaai hoorde. Ik gelijk kijken zie ik dat mijn iMac op z'n kant lig. Ja, daar schrok ik wel even van. Als eerste heb ik mijn iMac weer rechtgezet en daarna ben ik toch wel even gaan kijken wat er nou precies gebeurd was. 

Ik was in eerste instantie boos op mijn mannetjes en dame. Dacht eigenlijk dat het Sherry was die het gedaan had maar na het kijken van het filmpje was ik wel even geschrokken. Jamie viel op z'n rug tegen de iMac aan. Tiny heb ik toen opgesloten en Jamie meegenomen. 

Laat een reactie achter