Review: Konijnen Friebel

Katten zijn van nature geboren jagers en dit is iets wat je niet kan veranderen maar juist moet stimuleren. Een kat heeft speelruimte nodig maar ook (goed) speelgoed waar hij los op kan gaan. Elke kat heeft zijn eigen energielevel en zo moet de ene kat anders gestimuleerd worden dan de andere. De ene kat kan zich goed vermaken met een muisje terwijl de andere kat samen met een hengel moet spelen of een parcours afleggen. 

Als eigenaars moeten wij op zoek gaan naar het speeltje wat bij de kat past. Zo weet ik dat Paddy meer van kattenkruid speeltjes houd en Sherry is meer van de veren. Omdat Paddy en Sherry zo verschillend zijn ben ik altijd op zoek naar het "perfecte" speeltje om ze te blijven stimuleren. 

Konijnen Friebel

Zo kwam ik toevallig op het speeltje uit "Konijnen Friebel". Dit speeltje is een natuurlijk product. Het voelt zacht aan als een konijnen vacht en Sherry vind het geweldig om hiermee te spelen. Ze gooit het speeltje de hele kamer door en vliegt er achteraan om het te vangen voordat ze het weer weg gooit en het hele cyclus opnieuw begint. Heerlijk om te zien! 

En niet alleen Sherry vindt het geweldig maar Paddy ook. Ook hij kan er wel minuten mee zoet zijn. Paddy is helaas geen speler dus elke seconde die hij speelt is weer extra meegenomen. 

Zelfs Tiny vond dit een geweldig speeltje en liep er vaak mee door de kamer. 

Friebel, Frubbel, Frobbel en FroXL

Het leuke aan deze producten zijn dat ze in 4 verschillende formaten komen. Als Sherry met de FroXL speelt kan ze er heerlijk op trappellen wat ze ontzettend fijn vindt nadat ze hem "gevangen" heeft. Sherry speelt voornamelijk met de Friebel en de FroXL terwijl Paddy weer met de Frubbel speelt. Zo zie je maar weer dat elke kat zijn eigen voorkeuren heeft. 
De Friebel is ongeveer 4 cm, de Frubbel ongeveer 8 cm, de Frobbel ongeveer 12cm en de FroXL vanaf 15cm.

Conclusie

De Konijnen Friebel, Frubbel, Frobbel en FroXL zijn 4 producten die ik zeker aanraad. Omdat het een natuurlijk product is is het totaal niet erg als ze er een stukje van opeten. Mijn testteam is er in ieder geval erg blij mee en spelen er bijna elke dag mee. Zeker geen miskoop geweest voor ons. 

Waar te koop

Maar ja, waar is dit leuke speeltje nu te koop? Als ik erg enthousiast bent over een product dan probeer ik het in mijn eigen assortiment op te nemen van Kattenspullen. Dus ga gerust naar mijn webshop waar ik dit product (en meer) verkoop. 

Laat een reactie achter