Review: Action’s waterfontein

Sinds een paar weken heeft Action een waterfontein voor huisdieren te koop. Mijn mannetjes houden erg veel van vers water en ik heb ook 3 fonteinen voor ze staan. Helaas is er 1 die niet zo fijn werkt. Waarom dat is weet ik niet. De andere twee doen het wel goed. Maar ja, goede kans dus om het fonteintje van de Action uit to proberen. 

In eerste instantie ziet het fonteintje er goed uit. Hij is vierkant en de katten kunnen bovenop eruit drinken. Wat mij wel gelijk op viel was dat er geen adapter bij zit omdat hij op USB gaat. Ook is het snoertje erg kort. Maar helaas is dat wel iets wat je vaker zie.

De fontein is makkelijk in elkaar te zetten. Grappig genoeg zit er een lampje bij die je in het water erbij doet. Dus als het donker is kunnen de katten ook de fontein vinden wat deze is verlicht. Ook zit er een filter bij. Dit allemaal voor de prijs van 8,99. Best goedkoop dus voor een waterfontein. 

Omdat het snoertje zo klein is moest ik hem op een heel onlogische plek zetten...naast mijn computer. Dit is natuurlijk hartstikke gezellig maar niet de meest praktische plek. Terwijl de mannetjes lekker aan het drinken zijn wordt ik geïrriteerd door de pomp van de fontein. Deze is best luid en als iemand die erg gevoelig is voor geluid dan is dat irritant.

Ook hoor je het water lopen en na 1 dag heb ik de fontein al uitgezet (Vandaar dat ik niet van die mooie foto's heb). Hoewel het best een goed fontein is ben ik niet blij met de lawaai die hij maakt. De pomp hoor je heel hard brommen en daarnaast hoor je ook nog het water lopen. In mijn geval kan ik dus maar beter gebruik blijven maken van de Lucky Kitty fontein

Comments

  • Magda 7 months ago

    Het pompje geeft geen water meer waar kan ik een vervanpompje kopen ? Mijn hondje dronk er graag aan

  • Weijkamp 1 year ago

    Ik lees hier dat de pomp best veel lawaai maakt, ik hoor nauwelijks iets dus vind het zeker mee vallen. Net als het knetterende water ook hier ben last van. Ben dus super tevreden en mijn kat nog meer. Komt bij dat de prijs ook nog eens een keer super aantrekkelijk is, zeker een aanrader

Laat een reactie achter