Product Review: Lucky-Kitty Waterfontein

Al een paar maanden ben ik op zoek naar een fontein die mijn kleine meid niet kan slopen en die een (redelijke) zachte pomp heeft.

Ik heb al verschillen merken geprobeerd. Maar alle plastieken krijgt zij op de een of andere manier open waardoor ik bijna elke dag moest dweilen omdat er weer een hele plas water lag en het filtertje door het hele huis gesleept was. 

Tijdens mijn opleiding heb ik gehoord dat katten het niet zo prettig vinden om gebruik te maken van een plastieken bak maar dat je beter keramiek kan gebruiken. Nu kwam ik heel toevallig deze fontein tegen van 1,5 liter. Natuurlijk moest ik deze proberen. Met de hoop dat Sherry deze NIET kan slopen.  

Onderdelen

Na het pakketje open gemaakt te hebben zie je dat je een paar onderdelen krijgt. 

  • Schaal
  • Deksel
  • Pomp
  • Slang
  • Vloerbeschermers
  • en de handleiding.  

Installeren

Het installeren van de fontein gaat nog best simpel.

Op internet had ik wat reviews gelezen dat het installeren erg lastig is maar dat valt wel mee. Je moet zorgen dat je de slang vastmaakt aan de deksel. Het stukje van de pomp moet ook de slang in. De pomp zet je op z’n plek. Daarna zet je de slang in de pomp, zorg je dat de draad van de pomp door de geleider gaat. Even de slang aansluiten op de pomp en deksel erop. 

Moet lukken, toch? 

Opletten

Het enige waar je wel even op moet letten is dat de slang niet geknikt is en dat de slang naar je juiste kant gaat anders krijg je dus zo’n klein straaltje:

Als de slang goed zit krijg je dus een mooie straal:  

 ​​​

Conclusie

Ik vind dit een heel goed fontein. Hij is wel zwaar maar dat is fijn omdat Sherry er dan niet door het hele huis mee kan lopen. Ook moet je even wat kracht zetten om de slang goed te installeren maar dit is te doen. Ik ben erg tevreden over dit product en heb er ondertussen drie staan.   

 

Laat een reactie achter