Onbeperkt naar de film: Cineville Pas

Vandaag heb ik mijn Cineville Pas besteld! Ik zat er al een tijdje over na te denken om zo'n pas te nemen. Ik hou van film kijken! Ik vind het echt ontzettend leuk om een filmpje op te zetten en hier van te genieten. Ik kan best de hele dag films kijken, heerlijk! Eerlijk gezegd wil ik een Pathé pas maar wij hebben helaas geen Pathé bioscoop. Ik moet hiervoor naar Rotterdam en dat vind ik net iets te ver om het uit te proberen want, wees eerlijk, misschien ga ik uiteindelijk helemaal niet zo vaak maar omdat er nu wat leuk films (Bohemian Rapsody en A Star is Born) draaien wil ik het graag. Gezien we voor mijn werk de website van The Movies Dordrecht moesten vernieuwen, en ik tijdens de bouw steeds hun content zat te lezen, heb ik besloten om bij hun zo'n pas aan te vragen. Dit is dus mijn Cineville Pas. Dit houdt in dat ik onbeperkt naar de film kan gaan in verschillende bioscopen die aangesloten zijn aan Cineville. The Movies Dordrecht is nog geen 10 minuten fietsen bij mij vandaan dus dat komt goed uit. Super handig! Zo kan ik het de komende maanden even met deze pas proberen en als het wat is misschien over naar een Pathé pas die toch net iets meer aanbod heeft. Maar dat zien we dan wel voorlopig zit ik voor vier maanden vast aan deze pas.

Welke films staan op mijn lijstje?

Natuurlijk heb ik al een paar films die op mijn lijstje staan en gezien we gelijk kunnen gaan (met de tijdelijke pas) heb ik dit lijstje ook even opgesteld:

  1. A Star is Born
  2. Bohemian Rapsody
  3. Aftermath
  4. Dumbo
  5. Arctic
  6. The Mule
  7. Vice
  8. Green Book

Dit is de lijst waar ik naar toe wil die op dit moment bekend zijn. De eerste film wordt A Star is Born want die wil ik ontzettend graag zien. 

Laat een reactie achter