Nutella Brownies

Deze week een blog op vrijdag ipv woensdag omdat het mij wel leuk leek om het volgende met jullie te delen. Al een tijdje wil ik proberen om zelf brownies te maken maar omdat ik totaal niet van koken hou wil ik het niet te ingewikkeld hebben. Bij de meeste recepten die ik vind heb je zo'n tien producten nodig. Ja, dag! Daar heb ik geen zin in!

Dus ik op zoek naar een simpelere recept. Zo kwam ik op een Engels talig website waar ze Cola gebruiken en Bake mix. Simpel dus! Twee ingredienten. Echt iets voor mij! Totdat ik op het woordje 'oz ' kwam. Ja, hoeveel miligram is dat? Geen idee! Dus ben ik maar weer verder gaan zoeken naar een Nederlands recept. Zo kwam ik op een Nutella Brownie recept uit! 

 

Ingrediënten

Voor dit recept heb je gelukkig maar twee ingrediënten nodig. Dat zijn de volgende:

4 eieren (middel grote)
1 pot Nutella (400 gram)

 

Kosten

De kosten waren voor mij wat hoog omdat ik nog wat keuken apparaten aan moest schaffen. Ik schaf ook alleen pas spullen aan als ik het echt nodig heb en onderstaande producten leek mij handig om in huis te hebben, vandaar. Hieronder een lijstje:

Product   Kosten
Eieren 2,19
Nutella 2,65
     
Bakpapier 0,72
Brownie taartvorm 3,39
Handmixer 10,95
     
Totaal 19,90
     

 

Het recept wat ik heb gebruikt was echt heel makkelijk. Even de eieren opkloppen (zo'n 6 minuten), vandaar dat ik de handmixer heb gekocht. De Nutella verwarmen in een pan en dan samen door elkaar mixen. 

Als dat eenmaal gebeurd is zet je hem in de voorverwarmende oven voor zo'n 25 minuten en klaar! Mijn allereerste zelf gemaakte brownies! 

 

En wat waren ze lekker! Mijn nichtje vond ze ook erg lekker. Heeft wel 6 stukken op, als het niet meer is geweest! 

Laat een reactie achter