Leuke bagagelabels

Toen ik door Linda van Fotofabriek (hier kan je o.a. een fotoboek maken) benaderd werd of ik het leuk vond om hun nieuwe product "bagagelabels" uit te proberen had ik in eerste instantie geen idee waar ik het voor moest gebruiken. Ik bedoel, ik ga toch niet op vakantie, dus heb het niet nodig. Ik ben naar het product gaan kijken en zag dat je dan vijf labels krijg. Ik zat al gelijk dat ik het logo van japatish wil gebruiken want ik ging er zeker niet foto's van mijzelf of de mannetjes op zetten. Ik bedacht me toen om de labels voor mijn werktassen te gebruiken. Zelf heb ik drie tassen en mijn assistent heeft ook er ook een, dus komt goed uit dat ik er "maar" vijf krijg. In totaal kon ik er dus vier gebruiken en had er nog één reserve. 

Dus ondanks dat ik niet met vakantie ga heb ik toch besloten dat ik ze toch aanneem. Ik heb de labels ontworpen en kreeg ze afgelopen dinsdag al binnen. Was ik eens blij verrast toen de labels binnenkwamen. Niet alleen waren ze (veel) groter dan dat ik verwacht had maar ze zagen er ook nog eens super leuk uit. 

Zijn ze niet geweldig geworden? Tijdens het ontwerpen zat ik nog steeds te denken of ik ze wel kon gebruiken (behalve dan voor mijn werk tassen) maar toen ik ze eenmaal binnen had (en gesproken te hebben met mijn moeder) wist ik precies waar ik ze voor ging gebruiken! 

Deze labels leek mij leuk als presentje voor mijn klanten die wel op vakantie gaan en die hebben natuurlijk wel bagagelabels nodig. Achteraf had ik er dus spijt van dat ik tijdens het ontwerpen mijn adresgegevens erin gezet had maar mocht ik ze aan mijn klanten gaan geven dan kan ik er in iedergeval nog een adres label opplakken. 

In de toekomst ga ik dus kijken of ik gepersonaliseerde labels voor mijn klanten laat maken. Ik denk dat ik het ontwerp wel hetzelfde laat, dus drie keer mijn logo, maar dat ik de adresgegevens blank laat. Op deze manier kunnen mijn klanten dan hun eigen adresgegeven erop schrijven en gebruikmaken van de bagagelabels. Hopelijk gaat dan mijn logo de hele wereld rond. (Zou dat niet geweldig zijn?!)

Ik ben echt super blij met deze bagagelabels, ook al wist ik in het begin niet zo goed wat ik er mee moest doen, en heb er al één in gebruik genomen. Deze bagagelabel zit aan mijn rugzak die ik elke dag gebruik en maak nu dus elke dag reclame voor mijn kattenoppas aan huis bedrijf. 

Wil je zelfs ook bagagelabels bedrukken of laten bedrukken? Kijk dan voor meer informatie op hun website.

Laat een reactie achter