Extra uitgaven maart 2021

In maart is er gelijk automatisch 64 euro naar mijn spaarrekening gegaan maar helaas heb ik het hard nodig gehad deze maand... Ik weet niet precies hoe het gebeurd is maar ik ben door de huidige rekeningen aardig in het rood gegaan. 

Zo moest ik weer met Tiny naar de dierenarts om een bloedonderzoek te (laten) doen en dit heeft me weer 100 euro gekost en moest hij een nieuwe zalf proberen en die kosten me ook eventjes 40 euro... En als laatst had ik nog brokken voor Tiny nodig dus koste me ook weer 20 euro... Dus in 1 week tijd weer 150 euro kwijt aan Tiny. 

Ook moest ik deze maand nog een cursus betalen, en dat heb ik dus weer van mijn spaarrekening moeten doen. Vooral door de dierenarts kosten, helaas had ik niet verwacht dat deze zo hoog zouden worden. En moest mijn auto ook nog eens een APK krijgen... tja... schiet zo allemaal niet op natuurlijk. 

Dus helaas deze maand aardig in het rood gekomen door alle extra kosten. Hopelijk gaat het in april beter. Ik ben nu namelijk klaar met cursuskosten en hopelijk ook met dierenartskosten. 

 

Laat een reactie achter