Koningsdag 2019

Bij ons in de familie is het een traditie om naar de rommelmarkt te gaan op Koningsdag. Zo zijn wij ook dit jaar naar de rommelmarkt geweest. Elk jaar heb ik wel een beetje in gedachten wat ik uit wil geven en wat ik wil hebben. Dit jaar heb ik zo’n 50 euro gehaald. Dit is meer dan ik uit wil geven maar we zijn een paar dagen eerder (tijdens Pasen) ook nog naar een rommelmarkt geweest dus voor beide dagen had ik 50 euro. 

Je weet vast wel dat ik ontzettend veel hou van films kijken en kijk elke dag minimaal 1 film. Ik koop de meeste films via rommelmarkten of tweedehandse winkels en heb dan ook een lijst met welke films ik al wel heb en welke ik graag nog zou willen hebben. Ik ben specifiek op zoek gegaan naar alleen maar dvd’s van mijn wensenlijst en heb ik aangegeven niet meer dan 1 euro per dvd te willen betalen met uitzondering van tv series. 

Met deze gedachtes in mijn hoofd (1 euro max per dvd en alleen dvd’s van mijn wensenlijst) ben ik naar de rommelmarkt gegaan. Heel toevallig had ik via Marktplaats ook al wat dvd’s gevonden die ik graag wilde hebben en doe had ik laten reserveren. Op de rommelmarkt heb ik de eerste 3 seizoenen van Alias gevonden, die ik al een tijdje weer wil kijken, Homeland seizoen 1 en nog wat andere. 

Helaas is het niet gelukt om alleen maar dvd’s van mijn wensenlijst te kopen want dan zie ik toch weer dvd’s die ik wel leuk vind of leuk lijkt. Maar ik heb er wel op gelet dat deze niet meer dan 1 euro kosten. Zo ben ik voor 6 tv series in totaal maar 10 euro kwijt! Voor de overige 14 dvd’s heb ik nog geen 10 euro voor uitgegeven. Dus tijdens de hele rommelmarkt heb ik maar 20 euro uitgegeven! Dit had ik echt niet verwacht. 

Via marktplaats heb ik wat andere dvd’s gekocht. Zo heb ik Alias seizoen 5 gekocht via marktplaats omdat ik dan mijn Alias collectie compleet heb en nog wat andere dvd’s van mijn wensenlijst zoals Ace Ventura Pet Detective. Ik had nummer 2 al maar nummer 1 nog niet. Dus nu heb ik die ook compleet. Dit, inclusief verzenden, was nog geen 25 euro. Dus voor 45 euro heb ik weer een hoop dvd’s van mijn wensenlijst!

Voorlopig is het de bedoeling dat ik nu even geen nieuwe dvd’s gaat kopen omdat ik best wel een hoop dvd’s nog heb liggen die ik moet kijken en omdat het me nu best wel weer een hoop geld gekost heeft. Maar ben toch blij dat ik gegaan ben. Het verzamelen van dvd’s is mijn enigste hobby nog dus moet iets doen om wat plezier te hebben.

Laat een reactie achter