Ik sta altijd versteld van Tiny!

Toen ik Sherry in huis nam dacht ik dat Tiny het grootste probleem zou worden. Hij is namelijk degene die altijd blaast. Ook al is hij degene die naar de dierenarts is geweest, zodra hij thuis is gaat hij blazen naar Jamie en/of Paddy.

Daarom was ik er wel bijna van overtuigd dat het niets ging worden met Sherry maar omdat ik het zo graag wilde heb ik het toch geprobeerd om Sherry in huis te nemen.

Wat bleek dat ik gelijk had! Zodra ze bij elkaar in contact kwamen was het blazen. Maar omdat ik eerste onderzoek had gedaan hoe ik dit het beste kon laten verlopen ging het, ondanks het af en toe blazen, erg goed. Tiny heeft Sherry goed geaccepteerd. Hoe weet ik dit zeker?

Nou kijk maar eens naar de foto. Als Tiny haar niet geaccepteerd zou hebben had ze dat ook niet gemogen!

Laat een reactie achter