Sherry; wat een kat!

Zoals jullie misschien wel weten heb ik drie mannetjes. Met deze mannetjes hebben we samen een hoop dingen beleefd. Zo heb ik geleerd dat elke at een eigen karakter heeft. Ze allemaal wel 1 ding doe dat de rest niet doe en dat geen ene dag hetzelfde is met die drie mannetjes van me.

Sinds kort heb ik er een kitten erbij. Een hele mooie dame die nu ongeveer 23 weken is. Ik heb specifiek voor een dame gekozen omdat ik bijna zeker was dat Tiny een mannetje nooit zou accepteren. Met een dame had ik eventueel meer kans.

Hoewel ik mij geen één dag verveelde met me mannetjes maak ik toch elke dag weer iets nieuws mee met die kleine. Elke dag doet ze wel eens iets wat ik zo iets heb van “Dat hebben de mannen nog nooit gedaan!”

Neem nou een paar dagen geleden. Ik ben de was aan het doen en loop me badkamer binnen ligt madame lekker opgerold in de wasbak.

Of springt ze van de ene kast naar de andere (en daar zit gewoon anderhalve meter tussen). Madame doet het gewoon.

Leuk natuurlijk! Tot dat ze dingen ga doen die ik niet leuk vind. Zo zat ze vorige week in m’n gordijnen. Nu was dit wel een beetje mijn schuld want daarvoor had ze er al een paar keer in gehangen waardoor ze kapot zijn gegaan dus ik had ze omhoog gehouden met een paperclip. Natuurlijk wilde madame dat paperclipje hebben. Dus hing ze zo in m’n gordijnen.

Laat een reactie achter