Extra uitgaven januari 2021

Deze maand was het voor mij heel lastig om een budget vast te zetten omdat ik wist dat er al zo'n 300 euro van mijn creditcard af ging EN ik zal een (kleine) salarisverhoging krijgen maar ik weet tot heden toe nog steeds niet wat het wordt. Het was deze maand dus krap aan doen. Ik heb ook geld van mijn spaarrekening moeten halen omdat ik (onverwachts) een factuur kreeg voor mijn auto en natuurlijk die 300 euro van mijn creditcard. 

Gezien ik geen inkomsten heb van mijn onderneming gaan deze uitgave ook van mijn privérekening af. Zo heb ik mij ingeschreven voor een nieuwe cursus die mij 210 euro kosten. Ik heb gekozen om deze toch nu al aan te schaffen omdat hij nu 50 euro goedkoper is. Scheelt mij toch weer 50 euro. Het is de bedoeling dat ik daar in maart mee ga beginnen (februari heb ik al een cursus). 

Ik heb het geluk dat ik een klein buffertje heb kunnen opbouwen op mijn spaarrekening maar daar heb ik nu dus even niets meer aan. Hopelijk begint in juli/augustus de oppas weer zodat ik weer een buffertje op kan bouwen. 

De komende maand heb ik mij voorgenomen niets (extra) te kopen. Het enige wat ik gaat kopen is mijn boodschappen en voer voor de mannetjes maar voor de rest mag ik niets kopen. De komende maand wil ik minimaal 100 euro sparen maar het liefs meer. 

 

Laat een reactie achter