Extra uitgaven februari 2021

Eind februari wist ik eindelijk wat mijn salaris verhoging was. Voor januari heb ik dit helaas niet opzij kunnen zetten maar voor februari heb ik dat nog wel kunnen doen. Dus toen mijn salaris binnen kwam heb ik gelijk 64 euro overgemaakt naar mijn spaarrekening. Dit is dus wat ik in februari extra zou moeten hebben gekregen. 

Vorige maand had ik al aangegeven dat ik in februari in iedergeval 100 euro wil besparen en daar heb ik nu dus al zo'n 64 euro van bespaard. 100 - 64 = 36 euro. Ik moest dus voor februari nog minimaal 36 euro overhouden om mijn spaardoel te behalen. 

Het was de bedoeling dat ik echt helemaal niets extra's uit zou geven maar helaas is me weer niet gelukt. Dit omdat Action ook mee deed met click-and-collect en dus heb ik zo'n 120 euro uitgegeven aan producten van de Action. Sommige producten had ik echt gelijk nodig andere zijn voor het bedrijf en dat heb ik binnenkort dus nodig. 

Daarnaast moet ik nu elke maand wat geld wegleggen voor het bedrijf anders kom ik daar mee in de problemen. In februari heb ik gekozen om dat geld te gebruiken voor een cursus. Hopelijk heb ik die dit jaar af en kan ik mijn aanbod ook weer uitbreiden. Deze cursus heeft mij 210 euro gekost. Dit geld heb ik dus weer van me spaarrekening gehaald. Waarom heb ik daar voor gekozen? Ik moet mijn diensten uitbreiden om toch wat in komsten te krijgen als er geen oppas is dus heb ik besloten om een paar extra cursussen te doen dit jaar met de hoop mijn aanbod uit te breiden. 

Verder had ik weer wat dingen nodig voor de mannetjes dat heeft mij 130 euro gekost maar omdat ik 60 euro van mijn oom had gekregen koste me dat nog maar 70 euro. 

Deze maand in totaal dus 190 euro extra uitgegeven. Dat houdt in dat ik van de 200 euro die ik had 10 euro overhad en dat kon naar mijn spaarrekening. In totaal heb ik dus 74 euro gespaard. Helaas net niet genoeg van de 100 euro die ik wilde sparen maar gelukkig wel wat naar me spaarrekening kunnen zetten. 

Komende maand wil ik dus weer proberen om 100 euro te sparen. Gezien ik die 64 euro al automatisch over laat zetten naar me spaarrekening moet ik dus nog 36 euro sparen. Nou hopelijk lukt dat. 

Laat een reactie achter