Doelen stellen: april 2019

Afgelopen maand heb ik gewerkt aan mijn doelen die ik voor de maand maart opgesteld had. Sommige doelen gingen makkelijker dan andere. Ik merk heel goed dat ik echt wat beter moet focussen op mijn doelen en misschien toch iets minder tegelijker tijd te doen.

Doelen van maart reflectie

Burn-out
Vorige maand wilde ik werken aan mijn burn-out nou dat is gelukt. Dit is iets wat voorlopig elke maand terug gaat komen omdat ik hier gewoon een lange tijd mee bezig ben. Ik heb een nieuwe behandelaar en ben de cursus Meer rust, minder stress gestart.

Snoep
Deze maand niet gelukt om maar maximaal twee snoepjes per dag te nemen. Het lijkt mij dat het wel haalbaar is maar ik graai toch nog iets te snel naar de zakken chips. Dus misschien moet dat mijn doel worden komende maand.

Opleiding
Totaal niets gedaan aan mijn opleiding! Echt niet te geloven. Hier moet ik wat meer aan doen.

Onderneming
Ik heb met succes de verslagen digitaal gemaakt voor deze ene klant. Ze heeft wat feedback gegeven waar ik komende maand aan wil werken. Het werken met de iPad is een stuk makkelijker dan met papier. Ik hoef nu eigenlijk niets meer weg te gooien dus dat is super fijn.

Doelen voor april

Burn-out
Deze maand wil ik verder werken aan mijn burn-out. De cursus duurt een paar werken (stuk of 10) en daarna hoop ik dus meer rust te hebben. Ik wil wel, als het een keer niet gaat, mijn behandelaar om hulp vragen. Gewoon een extra behandeling in (laten) plannen. 

Snoep
Voor deze maand wil ik dus echt minderen met snoep. Ik denk dat ik in dit geval ga proberen om totaal geen chips meer te nemen en die maximaal twee snoepjes per dag erin houden. Dus geen chips meer kopen moet mijn eerste doel zijn.

Opleiding
Deze maand hoop ik te focussen op het huiswerk van mijn opleiding. Dit is alleen een werkblad in vullen en een hand-out maken dus dit moet toch wel lukken?

Onderneming
Deze maand zorgen dat al mijn vaste klanten naar de digitale omgeving gaat. Dit omdat het gewoon een stuk makkelijker voor mij is.

Het zijn een beetje dezelfde doelen als vorige maand maar doet geeft niets. Het is elke keer weer een stapje verder en dat probeer ik dus ook gewoon te doen.

Dit zijn min doelen van de maand april. Wat zijn jouw doelen?

Laat een reactie achter