Wat gebeurd hier nou?

Van de week kwam ik thuis en vond ik allemaal glas in de woonkamer. Dit is natuurlijk een goede reden om weer eventjes naar de camera's te kijken.

Wat mj op viel was dat dit gebeurde een half uurtje voordat ik thuis zou komen. Ik zie Paddy de woonkamer in rennen en daarna Tiny achter na. Maar hij stopt gaat zich even lekker uitrekken en vervolgens gaat Tiny achter hem aan. Hij sprint op tafel en gooit mijn dienblad om.

Natuurlijk moet iedereen dan even komen kijken wat er aan de hand is. Jamie rent de kamer in en Tiny schiet hem achterna (als ik even van mijn opleiding af ga vermoed ik dat dit redirectie agressie is, ik zal het na vragen). Na een paar momenten dan komt Jamie weer de kamer in en gaat even kijken wat er gebeurd is maar ik zie Tiny hem aanstaren. Dit gaat even door totdat Tiny er weer achteraan sprint.

Ik moet toegeven dat het interestant is om het nu anders te inprementeren dan eerst maar het geeft mij wel wat zorgen. Ik hoop dat we hier met z'n alle een oplossing voor kunnen vinden en dat Jamie, Paddy en Tiny goed samen kunnen leven.

Het filmpje

Laat een reactie achter